Salvati piticii de gradina

Stau linistit in gradina si pazesc iarba. Colo e o pietricica, colo un tufis, o floricica, o libelula. Seara se aprind cateva felinare si luna sta sus agatata ca un punct pe un I. Sunt obosit, toata ziua am pazit cheia pe care proprietarul mi-a asezat-o sub picioare. Probabil ca are multa incredere in mine daca mi-a dat-o spre pastrare. Dar ce se aude? Bate vantul? Nu, e poarta. Cine este nenea asta mare si scarbos? Hei, nu ai voie in gradina mea. Proprietarul mi-a lasat-o in grija. El doarme acum. Eu sunt stapanul. Hei, ce faci cu mine? Unde ma duci? Trebuie sa pazesc cheia de la casa. Nu ti-o dau, poti sa ma torturezi cat vrei. Eu am grija de ea, a avut incredere in mine. Undeeeee maaaaa duuuuuciiiii? Uf, cheia a ramas acolo, nesupravegheata. Ce ma fac? Unde ma duce asta? ….

Toti mai multi proprietari de gradini au semnalat disparitia misterioasa a piticilor de gradina. Nu se stie cine ii ia si ce se intampla cu ei. Nimeni nu a declarat ca ar fi gasit vreodata vreun pitic de gradina dupa disparitie. Prin urmare daca stiti vreo informatie despre captutarea piticilor de gradina, va rog frumos sa o semnalati si sa imi trimiteti informatii. laura@prcafe.ro .

Stop furturilor de pitici de gradina

Scrisoare catre hotii de pitici de gradina

Draga hot de pitici de gradina,

Deplang tratamentul tau asupra acestor creaturi blande si nerespectarea totala a principiilor de baza ale libertatii. Falimentul tau moral este evidentiat prin apucatura pofticioasa si utilizarea deliberata a fortei coercitive si a tacticilor de teroare impotriva acestor creaturi blande si nevinovate.

Mi-a fost atrasa atentia ca un pitic de gradina este tinut captiv in garajul tau. De regula nu negociem cu teroristii, cu toate acestea, iti fac o cerere de a-l elibera imediat. Deja actiunile tale au dat nastere si la alte infractiunii despre care stiu foarte multe informatii, inclusiv ultilizarea deplorabila a unor pitici de gradina ca ornamente de garaje, apartamente si acoperisuri.

Poate ca nu esti foarte constient de gravitatea faptei tale privind capturarea unui nevinovat pitic de gradina, poate ca l-ai cumparat de la un traficant de sclavi pitici de gradina.
Te rog sa intelegi ca acesti pitici nu sunt scalvi si nu ii poti exploata cum vrei, intrucat de foarte mult timp a fost abolit sistemul sclaviei.
Prin urmare, iti cerem pe cale amiabila sa pui capat implicarii tale in terorizarea piticilor de gradina. Fii responsabil si elibereaza piticul de gradina.
Altfel, specialistii campaniei Eliberati Piticii de Gradina, vor face o plangere la Curtea de la Haga si vei fi incriminat de terorism si sclavie. Specialisii campaniei sunt instruiti special pentru a lucra cu teroristi ca tine in scopul de a recupera piticii de gradina si a-i duce in locurile special amenajate pentru ei.
Desi legea poate ca iti permite sa tii un pitic de gradina sub sclavie, credem ca din punct de vedre moral este condamnabil. Sper ca vei reflecta la asta si vei fi de acord sa inapoiezi Piticul.

Stop sclaviei piticilor de gradina. Drum liber, pitici! 😉

6 Comments
  1. ba, tu ori ai foarte mult timp liber ori…ai descoperit o noua cauza pentru care sa lupti, sa faci PR. aici nu ma mai prinzi…cu ecologia mai merge, dar cu piticii…e prea complicat pt mine 😀 plus ca unii merita sa dispara, ca arata ca dracu

  2. am visat toata noaptea numai pitici de gradina si m-am trezit cu povestea in cap pe la ora 7 dimineata. ce puteam sa fac la ora aia? huh.. si nu is mai urati, sunt chiar draguti.

  3. Am auzit si eu ca deja se extinde fenomenul acesta. In Anglia deja se incalca proprietatile, de catre activisti de acest gen, tocmai pentru a elibera bietii pitici de gradina obligati de imprejurarile sortii sa fie captivi in gradini.

    P.S. Atrag totusi atentia si asupra cauzei magarusilor din Eritreea. In aceasta tara africana magarusii sunt exploatati toata viata pentru carausie.
    Eliberati magarusii din Eritreea !

Leave a Reply