Politica de livrare si de plata pe site-ul www.prcafe.ro

  1. Politica de plata

Toate preturile Bunurilor prezentate pe site, indiferent de specificul acestora, sunt preturi finale.

Consumatorul poate opta pentru una dintre urmatoarele metode de plata a produselor comandate:

  • Online cu cardul, in conditii de siguranta deplina, in momentul formularii comenzii. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro), fara perceperea unui comision suplimentar pentru Consumator, cu exceptia platilor efectuate in alta moneda decat cea nationala (RON), caz in care se va percepe o taxa aferenta schimbului valutar, conform politicii bancii emitente a cardului. In acest caz, Tranzactiile se realizeaza prin intermediul sistemelor informatice ale procesatorului online PayU in conditii de maxima securitate;
  • Prin ordin de plata/ depunere in contul RO23 BREL 0005 6008 3292 0100

In momentul selectarii optiunii de plata online cu cardul, Consumatorul este redirectionat pe pagina de plata a procesatorului online de plati. Nicio informatie legata de cardul Consumatorului nu va fi stocata pe serverele IFE Production Class SRL. Consumatorul care plateste online trebuie sa furnizeze procesatorului toate detaliile cerute in pagina de plata a acestuia.

Factura fiscala aferenta unei comenzi va fi primita prin email ulterior achitarii, iar factura proforma tot prin email inainte de achitare, pentru comenzile prin virament bancar, sau, in lipsa acestuia, va putea fi obtinuta prin solicitarea telefonica/ prin e-mail/ iar aceasta va fi transmisa electronic.

IFE PRODUCTION CLASS SRL nu raspunde de corectitudinea informatiilor furnizate de Consumator pentru emiterea facturii.

Ulterior emiterii facuturii, aceasta va fi accesibila in contul de Client de pe website-ul

  1. Politica de livrare
  2. Modalitatea de livrare

ACEST PRODUS NU SE RETURNEAZA

IFE PRODUCTION CLASS SRL, in calitate de vanzator, se obliga sa expedieze produsele comandate de catre Consumator, pe teritoriul Romaniei, prin urmatoarele modalitati:

  • Livrare electronica (in cazul cartilor in format digital);

Termenul de livrare standard al comenzilor este de 1-3 zile lucratoare.

Pentru orice probleme intampinate in efectuarea livrarii in termenul estimat, comunicat prin e-mailul de confirmare, va rugam sa contactati IFE Production Class SRL prin e-mail laurapascu@prcafe.ro.

Termenul de livrare nu va depasi 10 de zile de la data incheierii contractului.

IFE PRODUCTION CLASS SRL va depune toate eforturile in vederea livrarii in termenul comunicat. Daca Produsele nu au fost livrate in termenul indicat, Clientul/Utilizatorul poate solicita livrarea intr-un termen suplimentar, de 7 zile lucratoare pentru cartile in limba romana, respectiv de 21 de zile lucratoare pentru cartile in limba engleza. Daca nici in termenul suplimentar Produsele nu sunt livrate, Clientul/Utilizatorul poate solicita rezolutiunea Contractului la Distanta.

Declaratia de rezolutiune/reziliere trebuie formulata in scris prin completarea formularului de contact, prin fax, e-mail sau prin serviciile postale la adresa comunicata in sectiunea CONTACT, intr-o modalitate care sa asigure comunicarea si mai devreme de momentul intrarii in posesia produselor comandate.

Declaratia de rezolutiune/reziliere trebuie formulata in scris prin completarea formularului de contact, prin fax, e-mail sau prin serviciile postale la adresa comunicata in sectiunea CONTACT, intr-o modalitate care sa asigure comunicarea si mai devreme de momentul intrarii in posesia produselor comandate.

IFE PRODUCTION CLASS SRL ramburseaza sumele achitate in temeiul contractului fara intarziere si in decurs de cel mult 7 zile de la data la care Clientul a comunicat decizia de reziliere a contractului.

La momentul predarii Vanzatorul se asigura ca produsele comandate sunt in stare corespunzatoare utilizarii lor. In cazul constatarii oricaror neconformitati (nu se deschide documentul etc.), va rugam sa ne contactati la nr. de telefon disponibil in sectiunea Contact.