Bine ai venit în universul captivant al Agendei de PR, unde organizarea devine o aventură plină de surprize și realizări! Acest instrument indispensabil pentru PR manageri este mai mult decât un simplu caiet – este un prietenul de bază în călătoria ta prin jungla comunicării. Și da, eu cred că în ciuda diferitelor tool-uri și aplicații, tot agenda tipărită este de bază. Încă funcționăm pe bază de pix. Iar ideile bune tot cu creionul în mână apar.

În paginile acestei agende, vei descoperi un spațiu dedicat planificării strategice a campaniilor, evenimentelor și activităților de PR. De la stabilirea obiectivelor până la jonglarea cu deadline-urile strânse, vei găsi tot ce ai nevoie pentru a face față provocărilor zilnice ale lumii PR-ului.

Mai mult, agenda pe care am creat-o prima dată pentru mine, vine la pachet cu sfaturi și trucuri prețioase care mențin zâmbetul pe buze chiar și în cele mai agitate momente! De la tehnici de gestionare a timpului la strategii de prioritizare a sarcinilor, vei învăța cum să navighezi cu pricepere prin oceanul de sarcini și responsabilități.

Și ai tipsuri, idei și sfaturi pentru fiecare zi din lună. Cam ce fac eu zi de zi și cum îmi programez și planific activitățile. Și da, e tipărită, roz și super utilă oricărui PR.

De ce ai nevoie de o astfel de agendă? Ei bine, în lumea haotică a PR-ului, unde schimbările sunt la ordinea zilei și nimic nu este sigur, organizarea este cheia succesului. Cu ajutorul Agendei de PR, vei putea să faci față cu brio tuturor provocărilor și să te îndrepți cu încredere către atingerea obiectivelor de comunicare și promovare. Plus că ți-am pus acolo multe idei și, dacă le pui în practică, îți crește și notorietatea. Sunt idei testate de mine în cei peste 25 de ani de experiență.

Apoi nu uita să completezi formularul de înscriere la newsletter-ul meu. Vei fi mereu la curent cu tot ce e nou în lumea PR-ului și vei afla primul despre cursurile și evenimentele pe care le organizez.

Iar dacă ai întrebări sau vrei să împărtășim povești amuzante din lumea PR-ului, mă găsești la adresa de email laurapascu@prcafe.ro.

Așadar, pune-ți centura de siguranță și pregătește-te pentru o călătorie amuzantă și plină de surprize în universul PR-ului!

Cu zâmbetul pe buze,

Laura – Profa de PR

90 lei

Agenda de PR

by Laura Pascu

Bonus:

Odată cu achiziția cărții, primești și e-book-ul Locul unde PR-ul se întâlnește cu jurnalistul.

Mini Ghid de Relație cu Presa: cum să fii maestru în comunicarea cu jurnaliștii

În lumea dinamică a relațiilor publice, interacțiunea cu presa joacă un rol crucial în succesul unei campanii sau al unei afaceri. Cu ajutorul acestui mini ghid, vei descoperi secretele unei relații eficiente cu jurnaliștii și vei învăța cum să-ți construiești propria poveste de succes în lumea comunicării.

Vei afla ce se întâmplă în noua eră a relațiilor publice, cum să fii propriul tău storyteller, dar si tipsuri de PR pe care jurnaliștii le iubesc și cum să construiești relațiile cu mass-media.

Pentru că știm deja că este esențial că relațiile cu presa sunt mai mult decât tranzacții de informații. Ele sunt fundamentul unei colaborări durabile și benefice pentru ambele părți. Investiția în construirea și menținerea acestor relații poate aduce beneficii semnificative în creșterea traficului și conversiei, demonstrând rentabilitatea eforturilor tale în domeniul PR-ului.

Așadar, pregătește-te să te lansezi într-o călătorie captivantă în lumea PR-ului și să devii maestru în arta comunicării cu presa!

Și nu uita să te înscrii la newsletter de AICI. Vei fi la curent cu vrăjile pe care le mai fac în PR și vei primi lunar în inboxul tau PR- Spotlight, newsletterul cu ultimele noutăți și trenduri în comunicare.