Bijuterii de poveste – Roberto Bravo in Romania

Casa de bijuterii Roberto Bravo este de acum prezenta in Romania prin Gloria Diamonds, companie ce detine exclusivitate pentru deschiderea de boutique-uri dedicate brandului. Astfel iubitorii de bijuterii sunt invitati in primul magazin Roberto Bravo din Calea Victoriei 102-108, unde se pot bucura de colectii unice, prin complexitatea lucraturii si ingeniozitatea designului.

Nu am putut sa ma abtin si sa nu postez ceva despre aceste minunate bijuterii de poveste. Imi plac bijuteriile la fel de mult ca si pantofii, nu e un secret pentru nimeni. Iar aceste bijuterii chiar m-au dat pe spate 🙂photo 1

Inspirate din stilul renascentist, fiecare din ele avand o poveste magica, bijuteriile Roberto Bravo se disting prin designul inovator si prin valoarea materialelor folosite – pietre pretioase si semipretioase, diamante, email si metale nobile precum aur sau argint. Piesele sunt lucrate manual si poarta amprenta a trei generatii de creatori pasionati de bijuterii, inca din anul 1948.

Colectiile Roberto Bravo se bucura de un design indraznet, rafinat si de combinatii pline de creativitate. Ele introduc iubitorii de bijuterii intr-o lume fascinanta, misterioasa si plina de culoare. Fiecare colectie are ca inspiratie o tema din natura sau istorie, ilustrata in toata complexitatea ei in fiecare piesa de bijuterie. Printre colectii se numara Monarch Butterfly, Swan Lake, Gallica, Global Warming, Le Grand Bleu sau Noah`s Ark.

 

photo 3

Boutique-ul ofera iubitorilor de bijuterii servicii personalizate, la acelasi nivel de calitate ca cel al pieselor pe care le comercializeaza. Astfel orice produs din catalogul Roberto Bravo poate fi comandat, chiar daca el nu este in vitrinele magazinului din Bucuresti. Clientii beneficiaza de consultanta din partea unor experti bijutieri, care ii ajuta sa gaseasca piesa cea mai potrivita dorintelor lor. Bijuteriile Roberto Bravo detin garantie pe viata, iar clientii beneficiaza timp de 5 ani de la achizitie de servicii dedicate – curatare, lustruire, preluare gratuita pentru service.

„Reprezentarea bijuteriilor Roberto Bravo este o onoare si o incantare pentru noi, deoarece consideram ca valoarea si nobletea pieselor acestei case de bijuterii este desavarsita prin dedicarea noastra in ceea ce priveste calitatea serviciilor. Prin fondatorii companiei, Gloria Diamonds poarta amprenta unei experiente de peste 20 de ani in afacerile cu bijuterii, ca urmare filosofia care ne ghideaza este atentia pentru client. Vrem sa ii oferim ceea ce este cel mai bun pentru el, si de aceea incercam sa fim flexibili si ospitalieri, sa raspundem cat mai bine nevoilor sale particulare si sa-i onoram dorintele.”, a declarat Asim Akduman, proprietar Gloria Diamonds.

photo 4

“Am ales sa oferim exclusivitatea deschiderii boutiqurilor Roberto Bravo in Romania partenerilor nostri Gloria Diamonds, tocmai pentru ca am considerat ca ei stiu cel mai bine cum sa ne puna in valoare bijuteriile. Asa cum artistii nostri creatori pun in centrul atentiei piesa unicat, pe care o realizeaza, tot asa, oamenii pe care ii alegem sa reprezinte produsele noastre in piata trebuie sa puna in centrul atentiei lor clientul si sa ii ofere indrumare in universul magic Roberto Bravo”, a declarat Irina Gorynenko, Marketing Manager Roberto Bravo.

Informatii despre colectiile Roberto Bravo pe site-ul www.gloriadiamonds.com.

Fondata in 1948, casa de bijuterii Roberto Bravo este prezenta cu peste 130 de magazine si puncte de vanzare in lume. Incepand cu anul 1997 compania a ales ca strategie de extindere francizarea la nivel international.

Gloria Diamonds, prezenta pe piata romaneasca din 2009, face parte dintr-un grup de companii de origine turca, cu o prezenta la nivel international in tari precum Turcia – Istanbul si Antalya, Italia, India, Emiratele Arabe Unite si Romania. Grupul a luat nastere in anul 2002, in Antalya, si reuneste companii din mai multe domenii: bijuterii si comert cu aur, turism si HoReCa.

g2g1n2photo 2

 

No Comments Yet

Leave a Reply