Aerosmith

Si uite ca am fost la concert la Aerosmith. Dupa ce m-a tot barait Elena cu toate concertele la care se duce ea, am zis ca hai, na, sa merg si eu. Mai ales ca astia imi placeau candva, si acum mai ascult din cand in cand. Bine, eu sunt varza la asociat melodiile cu numele trupei, asa ca atunci cand Elena mi-a zis ca hai, nu am realizat ca astia sunt cei care canta I don’t wanna miss a thing sau Pink.
Si uite ca dupa o zi, chiar doua, din alea horror, am ajuns la concert la Zone Arena. Am auzit dupa ca nu ar fi prea ok locatia. Dar nu pricep de ce pentru ca mie mi-a placut acolo. Ce nu mi-a placut a fost modul specific mioritic de a profita de diferite ocazii si a face bani. Adica faptul ca un jeton costa 5 lei e una, dar sa dai 2 jetoane pe un hotdog? Si 1 jeton pe un suc care nici macar nu era o sticla din aia de jumatate, era un pahar.

Mi s-a parut aberant. O hotie urata si clar romaneasca.
Apoi, ma tot uitam la fetele care veneau la concert. Pitzi pana si aici. Era una cu niste mega tocuri, sandale cu tinte si urla la iubit: “unde vrei sa ma plimbi? tu nu vezi ca eu sunt pe tocuri?” . Si am vazut tare multe tocuri pe acolo, si ciorapei plasa, si fustite incomode, tinute office. Ma intreb cum oare au rezistat pana la final ca eu nu aveam tocuri si m-au cam durut picioarele de la topait. Dar nu erau asa toti oamenii, asa ca m-am linistit.
Trebuie sa renunosc ca mi-ar fi placut o scena ceva mai inalta pentru ca nu se vedea foarte bine, dar nu m-a deranjat foarte tare, am vazut suficient.
A inceput Reamon care mi-a placut desi nu stiam decat melodia Super Girl, pe care oricum cred ca o stia cam toata lumea, dar am ascultat si altele si chiar imi place. Plus ca avea un tatuaj foarte tare. Mi-a placut si ala normal.
Iar Steven asta…de multe ori am crezut ca va inghiti microfonul cu tot cu scena la ce gura mare are si da, gura aia… si varsta lui. Da. Canta bine. Prea bine. Nu pot sa zic bine, ar fi prea putin, canta fenomenal. Si are foarte multa energie, s-a agitat pe scena tot timpul, arata de l-as lua acasa si canta de intepenesti.
Super voce… mi-a placut teribil. Mi-ar placea sa il mai vad o data. Si inca o data. Si inca o data.

Am furat o poza de pe blogul Elenei. hihi Eu nu am facut poze, nu imi place sa fac poze la concerte, mie imi place sa vad concertul, nu stau sa pierd vremea intr-un mic monitor : ) Elena a facut si ea doar vreo cateva, desi erau multi care chiar inregistrau concertul si se uitau non stop in telefon. De ce or mai fi venit?

No Comments Yet

Leave a Reply