Don't Kiss Them Good-Bye

Allison DuBois si-a constientizat capacitatile la varsta de 6 ani in momentul in care si-a vazut bunicul dupa ce acesta fusese deja inmormantat.

Timp de mai multi ani a incercat sa-si ignore talentul, insa pe durata angajarii ei la Biroul de omucideri din cadrul procuraturii a descoperit ca putea face ceva remarcabil. In timp ce aseza fotografiile de la locul crimei si aduna informatii, a realizat ca putea vizualiza locul crimei prin ochii autorului si a victimei. Acest episod a determinat-o pe Allison sa analizeze limita maxima a capacitatilor ei. In loc sa-si mai infraneze talentul, ea a decis sa il stapaneasca. In aceasta carte fascinanta, Allison comenteaza viziunile traite intre valul subtire dintre viata si moarte. In acel moment, s-a decis sa isi dedice viata alinarii durerii celor care au pierdut fiinte dragi. Allison a contribuit la rezolvarea mai multor crime. A studiat, de asemenea, la trei universitati, iar acuratetea ei a uimit cercetatorii stiintifici  Aceasta carte este un best-seller si ne ofera o analiza a lumii unei persoane normale cu abilitati psihice deosebite. Este o carte autobiografica si descrie viata ei ca medium.  

 

Don’t Kiss Them Good-Bye (Nu le spuneti la revedere) este o carte de 193 de pagini, relativ mica, tiparita cu litere mari. Am citit cartea in cateva ore – insa, acest lucru nu este ceva neobisnuit pentru mine!   Mai intai, am admirat filmul TV si apoi personajele de acolo. De obicei, sunt o persoana sceptica atunci cand vine vorba de fenomene paranormale, insa admit posibilitatea ca se pot manifesta, la diferite nivele, la anumiti oameni. Sunt de asemenea deschisa posibilitatii unei vieti de dupa moarte, numai din cauza faptului ca mi-e foarte greu sa accept ca dupa moarte nu exista nimic. Deci, sunt interesata de o femeie din Phoenix care are, se pare, un talent extraordinar. Cartea este scrisa intr-un stil simplu ceea ce o face usor de citit. Poate fi privita mai mult ca o compilatie de anecdote care descriu modul de viata al lui Allison DuBois. Sunt anumite sectiuni unde doamna DuBois impartaseste cateva filozofii generale referitoare la viata noastra, la aprecierea prietenilor si a celor dragi noua. Allison ne asigura ca are simtul umorului, numai ca in aceasta carte nu straluceste deloc. Poate tocmai acesta este motivul pentru care mi-a placut. Am apreciat majoritatea povestilor expuse de ea, desi una sau doua par a se complica extraordinar de mult. Si sunt sigura ca asta se intampla tocmai datorita faptului ca nu erau inventate. Mi-a placut capitolul scris de sotul ei. Spre deosebire de impresia lasata de fimul TV Medium, in acest caz eram interesata sa aflu mai multe despre felul in care capacitatile ei au fost influentate de casnicie. In general, mi-ar fi placut sa citesc mai multe despre cazurile de crima la care a constribuit cu succes.  “In aceasta carte, imi impartasesc experientele din copliarie pentru a stabili o legatura cu tinerii medium care au intrebari sau indoieli legate de darul lor. Sper ca experientele mele sa va poate arata cum poate simti sau vedea lucrurile un copil cu acest tip de talent. Sper, de asemenea, sa ilustreze modul in care noi, ca iubitori ai tinerilor cu capacitati paranormale, ii putem ajuta sa-si inteleaga si sa-si accepte aceste capacitati. Constientizarea talentelor noastre in viata reprezinta o parte a drumului nostru spre iluminare. Vreau ca acei oameni care imi citesc cartea sa patrunda cu adevarat in viata unei persoane cu abilitati paranormale. Imi doresc sa intelegeti mai bine de unde apar spiritistii si persoanele medium, si care este potentialul lor. Posbilitatea de raportare si de investigare a necunoscutului reprezinta deja jumatate din batalia dusa pentru extinderea credintelor tale spirituale. Sansa de a le trai personal reprezinta cealalta jumatate”.

4 Comments
 1. Va rog sa imi scrieti si mie unde ati reusit sa gasiti cartea.
  O caut si eu de ceva vreme, macar pe aceasta prima din cele 3 scrise deja de Allison.
  Va multumesc anticipat si va rog sa imi raspundeti chiar daca e vorba de varianta originala, am ceva cunostinte de limba engleza asa ca nu ar fi nici o problema.
  Va doresc o mini-vacanta cat mai placuta!

 2. V-as ruga daca ati putea sa mi-o imprumutati si mie, daca s-ar putea sau o copie xerox macar a acestei carti – o vreau cu ardoare.
  Chiar de 2 iunie un prieten foarte bun de 32 de ani – ne cunosteam de peste 17 ani de zile – a murit intr-un accident stupid petrecut in fata casei lui. A lasat in urma o groaza de prieteni inmarmuriti de durere, iar sotia lui este foarte distrusa din aceasta cauza. Mai ales copilul de 3 anisori si ceva ii este foarte greu sa inteleaga ce se petrece. As vrea din tot sufletul sa ii ajut, dar in astfel de momente cuvintele nu pot vindeca, nu pot ajuta …….. Urmarind serialul si citind pe internet despre aceste carti – a caror versiune in limba romana am inteles ca inca nu exista – m-am gandit sa fac rost de ele, sa le traduc si poate ca ……
  Va rog din suflet !
  Eu sunt din Timisoara, iar numarul meu de tel este 0723 00 57 78, iar adresa mea de email cardos.silvia@yahoo.com
  Multumesc !

Leave a Reply