Laura este un comunicator desăvârșit. Inedit – este cuvântul care descrie cel mai bine modalitatea ei de a face relații publice. Știe cum să transforme o idee bună în rezultate cuantificabile la nivel de imagine. Nu are cum sa rămână în anonimat pentru că instrumentele de PR sunt cele mai bune arme ale sale, iar creativitatea și experiența dau valoarea.

M-a învățat că pentru a duce cu succes mesajele la publicurile țintă este necesar să depășești barierele unei relații pur formale cu presa, iar în această ecuație umorul și naturalețea sunt două ingrediente ce plac deseori gardienilor interesului public.

Elena

Abia terminasem facultatea când am început să lucrez cu Laura și primul lucru pe care mi l-a dat să îl fac a fost să copiez un comunicat de presă și să umplu niște mape și mă gândeam: am făcut facultate ca să umplu mape?? Mi-a explicat că înainte să învăț să fac PR trebuie să știu să fac mape pentru jurnaliști și să știu ce pun în mapele alea. Am lucrat apoi cu ea peste 15 ani, timp în care am învățat PR și am văzut-o cum funcționează în momente de criză când toți țipă, iar ea este calmă. Am vazut-o și când se enerva că nu făceam ceva corect. „Dacă eu pot, poți și tu!” este expresia cea mai des folosită de ea. Am urât-o și am iubit-o în același timp, dar știu că dacă acum știu PR, i se datorează.

Irina

De cele mai multe ori, teoria si practica sunt lucruri diferite si la fel se intampla si in industria PR-ului. Teoria am invatat-o la cursurile formale, dar cheia practicii PR-ului am invatat-o de la Laura Pascu. De la Dos& Donts, detalii nespuse ale PR-ului, pana la detalii de conduita si rigori ale relationarii in industrie. De fapt as spune ca acesta e cel mai important avantaj al muncii cu Laura. Recomand cu incredere oricui vrea sa invete sa faca PR.

Alexandra