Bună, Super PR Explorer! Ești gata să faci o incursiune în lumea fascinantă a relațiilor cu media? 🚀

Dacă da, ai nimerit în locul potrivit! În cadrul Masterclass PR 3.0 „Media Mix & Chill”, vom călători împreună prin meandrele relațiilor cu jurnaliștii în era digitală. De la ‘Hello, press release!’ la construirea unor prietenii media autentice și durabile.

Este momentul să transformi ziua de 17 ianuarie 2024 într-o experiență magică de învățare cu cursul nostru online! Descoperă tainele PR-ului și construiește-ți drumul spre succes în comunicare.

Ce vei învăța:

 1. Adaptabilitate Digitală și Tradițională: Integrarea eficientă a strategiilor digitale și tradiționale în abordarea ta PR.
 2. Relații Autentice și Durabile: Construirea de conexiuni reale cu jurnaliștii pentru parteneriate de lungă durată.
 3. Inovație Continuă și Creativitate Fără Limite: Inspirație pentru campanii inovatoare și tendințe PR de ultimă oră.
 4. Măsurarea Impactului și Gestionarea Crizelor: Evaluarea eficientă a succesului campaniilor și gestionarea provocărilor cu încredere.
 5. Globalizare Responsabilă și Certificare de Excelență: Adaptați strategiile pentru un public global și obțineți un certificat recunoscut în PR.

Înscrie-te acum și fii pregătit pentru o călătorie fascinantă în lumea PR-ului! Cu fiecare lecție, vom construi împreună nu doar strategii eficiente, ci și o comunitate dedicată transformării în PR magicians! 🌟🚀 #17IanuarieMagic #CursPROnline”

Vreau să facem echipă pentru a descoperi împreună arta de a crea baze de date cu jurnaliști! Ajută-ți prietenii să învețe secretele PR-ului și să construiască relații autentice. Cu toții putem aduce strălucire în lumea comunicării! 🌟🚀 #ExploreazaCuMine #PRMagic

Bine ai venit în Masterclass-ul PR 3.0 Data Mastery for PR Pros!

Ești pregătit să te transformi într-un maestru al informației și să descoperi secretele creării și gestionării bazelor de date în lumea fascinantă a PR-ului și comunicării cu presa?

Transformă-te într-un maestru al informației! La acest curs, vei călători în lumea captivantă a datelor inteligente și vei învăța abilitățile esențiale de la experți în domeniul comunicării și relațiilor publice.

Ce Vei Descoperi:

🔍 Căutare Eficientă: Vei învăța tehnici avansate pentru a găsi diamantele informaționale într-un peisaj vast de date.

📊  Crearea unei Baze de Date Smart:  Vom explora cum să construim baze de date care nu sunt doar eficiente, ci și inteligente, adaptate nevoilor tale specifice.

🚀  Utilizarea Datelor în PR:  Cum să folosești datele pentru a crea strategii de comunicare și relații publice care să strălucească și să atragă atenția.

🔐  Etica și Securitatea Datelor:  Împreună, vom naviga cu încredere prin aspectele etice și de securitate, asigurându-ne că suntem gardienii datelor noastre.

De ce trebuie să participi:

🌈  Descoperă universul datelor:  Explorează lumea captivantă a datelor într-un mediu prietenos și prietenos.

🌐  Adaptat nevoilor tale:  Cursul este creat special pentru profesioniștii în PR și cei din domeniul comunicării cu presa, garantând relevanța și aplicabilitatea în activitatea ta.

🚀  Șansa de a face diferența:  Devino un expert în utilizarea datelor pentru a-ți transforma strategiile și pentru a te evidenția în domeniul comunicării și relațiilor publice.

🎓  Instruire Smart 3.0:  Pregătește-te să înveți într-un mediu 3.0, unde prietenia, inteligența și entuziasmul se întâlnesc pentru a crea o experiență de învățare unică.

💡  Viitorul este PR-ul 3.0:  Intră în era comunicării și PR-ului inteligente, unde datele devin avantaje strategice.

 

Înscrie-te acum și fă primul pas către oportunitate!

Aștept cu nerăbdare să te ghidez în această călătorie de descoperire și să te ajut să devii expert în crearea și gestionarea bazelor de date pentru comunicare și PR!

Pentru întrebări sau informații suplimentare, sunt mereu aici la laurapscu@prcafe.ro . Let’s make data work for you! 🌟

Descoperă arta relațiilor cu media! Împreună explorăm secretele PR-ului!

17 Ianuarie 2024, ora 11.00, online

Un eveniment live captivant, dedicat profesioniștilor pasionați de PR! Descoperă cum să devii maestru în crearea și gestionarea bazelor de date, un instrument esențial pentru succesul afacerii tale, într-o lume condusă de informații!

FII CU NOI LA EVENIMENT!

Data Magic for Business Growth: Învață cum să folosești puterea datelor pentru a lua decizii informate și a conduce afacerea ta spre noi culmi.

În 4 ore de curs intens, vei dobândi abilități practice pentru a construi baze de date inteligente și a transforma datele într-un instrument eficient pentru creșterea afacerii tale. Descoperă cum informațiile corecte pot reprezenta cheia succesului în mediul de afaceri din ce în ce mai competitiv.

Intră în universul captivant al datelor și pregătește-te să aduci o schimbare semnificativă în modul în care îți gestionezi afacerea!

Ia-ti permisul de acces!

Întră în aventura noastră de explorare PR 3.0 și descoperă secretele care îți vor transforma relația cu media. Înscrie-te acum și pregătește-te să fii plăcut surprins!

 • Relații autentice și durabile: construiește conexiuni autentice cu jurnaliștii, asigurând parteneriate durabile în lumea media.
 • Adaptabilitate digitală și tradițională: Învață cum să integrezi cu succes strategiile digitale și cele tradiționale în abordarea ta PR
 • Inovație continuă și creativitate fără limite: Inspirație pentru campanii inovatoare, învățând cele mai recente tehnici și tendințe PR.
 • Măsurarea impactului și gestionarea crizelor:evaluează eficient succesul campaniilor, gestionând provocările cu încredere.
 • Globalizare responsabilă și certificare de excelență: adaptează-ți strategiile pentru public global și obține un certificarea ce atestă competențele tale de top în PR.
 • Inspiră-ți creativitatea: învață cum să transformi rutina în aventură, descoperind secretele campaniilor PR care ies în evidență
Ești gata să faci saltul în lumina reflectoarelor? Înscrie-te acum pentru a-ți îndeplini toate dorințele! 🌟🚀

Înscrierile sunt posibile doar până la expirarea cronometrului.

2023/05/04 00:00:00

TAXĂ înscriere – 400 RON

Grup de minim 4 persoane – reducere de 10%

Această ofertă este disponibilă doar la lansarea acestui curs întrucât este subvenționat de Kafune. Ulterior prețul acestuia va crește. 

PR 3.0 is a conversation between people. Talk to me!

Un eveniment din inima mea. Bine, ok, din experiența mea 🙂

DESPRE LAURA PASCU

Bună, sunt Vânzătoarea de Imagini! 🌟 În tinerețea mea, visam să apar în dicționar, iar acum, cu mulți ani mai târziu, mă găsești acolo unde mi-am dorit dintotdeauna – în lumea comunicării.

Apariții în presa scrisă, la televizor, premii și cărți scrise au umplut ani buni din viața mea. Cu fiecare pas, am creat mecanisme ingenioase pentru a munci mai puțin, dar pentru a obține eficiență maximă. Și acum, cu mâna pe inimă, simt că e momentul să împărtășesc tot ce știu, secretele PR-ului. Nu e vorba doar de munca mea, ci și de lenea incredibilă și mecanismele ingenioase pe care le-am creat pentru eficiență maximă. Ups!

Sunt aici să învăț și să inspir alții în ale PR-ului, să nu își prindă urechile ca mine pe vremuri. Știi de ce? Pentru că îmi place să fac strategii pentru afaceri optimiste și vesele și cunoscând atât de multe domenii și având o clientele variată, am găsit ce mă bucură cel mai mult. Construiesc PR care aduce bucurie și frumusețe în viețile oamenilor. Chiar și atunci când nu sunt atât de vesele, mă implic personal, aducând acel vibe pozitiv care transformă totul în frumos!

Așa că, dacă îți dorești să înveți PR de la cineva care a inventat moduri ingenioase de a face lucrurile, care a avut clienți din toate colțurile și care adoră să aducă fericire prin PR, ești în locul potrivit.

Te invit să descoperi împreună arta comunicării care construiește nu doar branduri, ci și vieți mai frumoase. Hai să construim împreună o lume mai luminoasă, mai frumosă și mai veselă! 🚀✨

Ce fel de lucruri voi învăța să fac la Masterclass-ul PR 3.0? Mix & Chill

Construiește conexiuni autentice cu jurnaliștii, asigurând parteneriate durabile în lumea media.

Învață cum să integrezi cu succes strategiile digitale și cele tradiționale în abordarea ta PR.

Descoperă inspirație pentru campanii inovatoare, învățând cele mai recente tehnici și tendințe PR.

Evaluează eficient succesul campaniilor, gestionând provocările cu încredere.

Adaptează-ți strategiile pentru un public global și obține certificarea ce atestă competențele tale de top în PR.

Învață cum să transformi rutina în aventură, descoperind secretele campaniilor PR care ies în evidență.

Ești gata să faci saltul în lumina reflectoarelor? Înscrie-te acum pentru a-ți îndeplini toate dorințele! 🌟🚀

IA-ȚI BILETUL!

Pentru cine este acest MasterClass?

Cursul se adresează tuturor profesioniștilor din domeniul comunicării, relațiilor publice și jurnalismului, dar și oricui dorește să-și dezvolte abilitățile în aceste domenii. Indiferent dacă ești la început de drum sau ai o experiență considerabilă, vei găsi cursul benefic dacă îți dorești să construiești relații autentice cu jurnaliștii, să integrezi strategii digitale și tradiționale în abordarea ta PR, să inovezi continuu și să gestionezi cu încredere impactul și crizele, având în vedere o perspectivă globală și dorind certificarea de excelență în PR. Este o oportunitate perfectă pentru cei dornici să își inspire creativitatea și să facă o schimbare semnificativă în cariera lor în lumea comunicării.

Înscrierile sunt posibile doar până la expirarea cronometrului.

2023/05/04 00:00:00

De ce să vii la Masterclass PR 3.0? Mix & Chill

Pentru că îți dorești o viață, nu doar o carieră

Transformă cunoștințele în oportunități reale

🌐  Descoperă cum să transpui informațiile în strategii de comunicare eficiente. Vei învăța să identifici oportunități, să personalizezi mesajele și să construiești relații autentice cu jurnaliștii, maximizând impactul comunicării tale.

Construiește baze de date profesionale

🚀  Învățând tehnici avansate, vei putea crea baze de date inteligente, adaptate nevoilor tale specifice. Construiește liste de contact relevante și actualizate, asigurându-te că mesajele tale ajung exact la cei potriviți.

Relații durabile cu presa

🌈  Cursul te va ghida să construiești relații autentice și durabile cu jurnaliștii. Vei înțelege cum să te conectezi cu ei, să le oferi informații valoroase și să devii o resursă de încredere în domeniul tău.

Strategii adaptate era digitală

📲  Prin acest masterclass vei integra cu succes strategiile digitale în abordarea ta PR. Descoperă cum să folosești eficient social media, internetul și cele mai noi tehnologii pentru a amplifica vizibilitatea și impactul campaniilor tale.

Certificare de excelență în PR

🏆  Ieși din curs cu un certificat recunoscut în industrie, ce atestă competențele de top în PR. Acest document va spori credibilitatea ta și va demonstra angajatorilor sau clienților că ești pregătit să gestionezi cu succes comunicarea și relațiile cu presa.

BONUS

Pe lângă tot ce ți-am prezentat mai sus, îți vom mai oferi și o serie de bonusuri valoroase pentru acest proiect

Am pregătit pentru tine cele mai tari bonusuri pe care le puteam oferi.

 • Template pentru baza de date
 • O Agenda electronica pentru planificarea activitatii de PR
 • Un ebook despre cum se face un Comunicat de Presa corect
 • O baza de date a ziaristilor pe care ii vom descoperi in curs

Masterclass sustinut de Kafune si LaFantana

Înscrierile sunt posibile doar până la expirarea cronometrului.

 

2023/05/04 00:00:00

TAXĂ înscriere – 400 RON

Grup de minim 4 persoane – reducere de 10%

Această ofertă este disponibilă doar la lansarea acestui curs întrucât este subvenționat de Kafune. Ulterior prețul acestuia va crește. 

Garanție

Primești banii înapoi dacă nu ești mulțumit

Primesti o garantie solidă de satisfacție!

Sunt ferm convins[ de eficacitatea acestei metode, având experiența aplicării ei de-a lungul timpului. Cu încredere, ofer cea mai bună garanție pe care o poți întâlni:

Daca masterclass-ul nu este conform așteptărilor tale și nu obții beneficii tangibile, nicio problemă! Îți returnez integral suma plătită. Este o garanție directă că acest curs îți va aduce valoare reală. Să explorăm împreună această experiență de învățare!

Înscrie-te acum la Masterclass PR și pregătește-te să-ți transformi abilitățile într-un instrument puternic pentru succesul în lumea comunicării!

.

Hai sa recapitulam ce anume primesti

Descoperă arta relațiilor cu media! Împreună explorăm secretele PR-ului!

17 Ianuarie 2024, ora 11.00, online
Un eveniment live captivant, dedicat profesioniștilor pasionați de PR! Descoperă cum să devii maestru în crearea și gestionarea bazelor de date, un instrument esențial pentru succesul afacerii tale, într-o lume condusă de informații!FII CU NOI LA EVENIMENT!Data Magic for Business Growth: Învață cum să folosești puterea datelor pentru a lua decizii informate și a conduce afacerea ta spre noi culmi.În 4 ore de curs intens, vei dobândi abilități practice pentru a construi baze de date inteligente și a transforma datele într-un instrument eficient pentru creșterea afacerii tale. Descoperă cum informațiile corecte pot reprezenta cheia succesului în mediul de afaceri din ce în ce mai competitiv.Intră în universul captivant al datelor și pregătește-te să aduci o schimbare semnificativă în modul în care îți gestionezi afacerea!

Înscrierile sunt posibile doar până la expirarea cronometrului.

2023/05/04 00:00:00

TAXĂ înscriere – 400 RON

Grup de minim 4 persoane – reducere de 10%

Această ofertă este disponibilă doar la lansarea acestui curs întrucât este subvenționat de Kafune. Ulterior prețul acestuia va crește. 

Contact

Dacă ai întrebări sau ești în căutare de informații pe care nu le-ai găsit aici, sunt aici la un click distanță! Dă un semn și voi fi happy să te ajut cu toată bucuria și entuziasmul!

Telefon: 0722 653 210

laurapascu@prcafe.ro

InstagramTumblr