Alexandru Pitigoi revine in fata publicului dupa 7 ani

[facebook_ilike]

De la 40 incepe viata responsabila! Este mesajul lansat la Raliul Brasovului de trei nume de succes: o companie de top, un pilot renumit si o masina de competitie

La 40 de ani, NU se manifesta doar asa-numita „criza de la 40”! Este ceea ce trei nume de succes incearca sa demonstreze publicului din Romania.

Prin virajele perfecte, prin spectacolul oferit publicului prezent la Raliul Brasovului, cu un Porsche 911 GT3 Superspeciala_AlexandruPitigoi (1)ce a debutat in Campionatul National de Raliuri, si viteza atinsa la volanul acestei masini, Alexandru Pitigoi a demonstrat ca varsta de mijloc presupune implinirea si determinarea de a trai pe deplin si cu mai multa responsabilitate. Asa cum o demonstreaza toti pilotii profesionisti sau companiile curajoase, care risca, inoveaza constant si astfel castiga. Pilotii stiu sa faca diferenta intre traseul de raliu si condusul unei masini pe strazi publice, fiind printre cei mai disciplinati soferi din trafic. Sunt sportivi responsabili pentru care volanul nu reprezinta o nebunie pasionala, cum s-ar putea interpreta din public, ci o traire controlata de regulile acestui sport. Acelasi spirit disciplinat, performant si responsabil caracterizeaza si grupul WIRQUIN. Compania mizeaza si pe forta de reinventare personala a unui sportiv de top.   

Alexandru Pitigoi a revenit in fata publicului dupa 7 ani si a parut mai motivat ca niciodata sa isi puna la Shakedown-AlexandruPitigoibataie toate abilitatile pentru a obtine performanta. Cunoscut si ca Dodo, Alexandru Pitigoi este considerat unul dintre cei mai buni piloti ai Romaniei. El a concurat timp de 10 ani in Campionatul National de Raliuri si a castigat titluri importante precum cel de campion la Ford Ka Cupa, vicecampion in grupa A 2.0 sau vicecampion national al Grupei H, a turismelor modificate. Spiritul sau de aventura a luat si un alt traseu, spre Africa, acolo unde s-a apropiat mai mult de latura spirituala a vietii vreme de cativa ani. Revenit cu forte proaspete, Alexandru Pitigoi a demonstrat publicului ca nu exista oprelisti atunci cand iti doresti ceva cu adevarat si ca acesta nu este un simplu cliseu!

WIRQUIN Romania, parte a WIRQUIN Group, producator de echipamente sanitare inovatoare, de renume international, s-a asociat curselor de motorsport la Raliul Brasovului, desfasurat intre 30 martie-1 aprilie, si imaginii celebrului pilot Alexandru Pitigoi. Asocierea are la baza valorile comune impartasite (dorinta de inovatie, apelul la tehnologie de cea mai inalta clasa, profesionalismul recunoscut, succesul atins prin curaj) si vine sa reaminteasca publicului ca performanta inalta inseamna maturitate.

Momentul parteneriatului nu este deloc unul intamplator. 2017 este anul in care renumitul producator de articole sanitare aniverseaza 40 de ani de existenta, ani marcati de lidearship, curaj, creativitate si de dorinta continua de autodepasire. 2017 reprezinta si momentul in care pilotul Alexandru Pitigoi revine in forta in competitii. Si asta nu cu mult inainte ca el sa implineasca varsta de 40 de ani. Tot anul acesta, la Raliul Brasovului, modelul Porsche 911 GT3 debuteaza in Campionatul National de Raliuri. Trei nume de succes si-au unit, astfel, fortele pentru a reaminti ca adrenalina este recomandata la orice varsta, doar ca la 40 de ani este asumata in limitele sigurantei depline. 

No Comments Yet

Leave a Reply