Ziua mea de vara

[facebook_ilike]

2014-06-19 12.30.19Fuse ziua mea. Si, da, deja stie toata lumea asta, toti mi-au urat deja la multi ani si toate cele. Cea mai frumoasa urare de ziua mea a venit de la Ion care mi-a urat cat mai multe vacante. Da, imi doresc asta.

Sotul meu a fost la inaltime. De marti si pana duminica mi-a dat cate un cadou. Adica: marti…un CD Lenny Kravitz pentru ca stie cat de multi mi place. Miercuri? Un reportofon pentru ca stia cat de mult mi-l doresc. Joi? O ma2014-06-20 17.18.26sina istorica. Nu spun ce, dar mi-e atat de draga si abia astept sa fie gata si sa ies cu ea la plimbare.

Vineri? Ei, bine, vineri, alaturi de o vacanta mica de weekend prin vecini a mai comandat si un un mic tsunami. La bulgari ca doar acolo mergeam in mica vacanta. Dar nu a fost in stare acest tsunami sa imi DSC_6694strice cheful de viata asa incat am trecut prin baltoace, ocolisuri, ape si viituri si am reusit sa ne fie bine. Si, ca sa fie cadoul mai frumos a mai comandat si un lan de lavanda in zona.

Sambata am primit cadou hamam, o baie turceasca asa cum imi doream de ceva vreme si mi-a placut atat de mult incat m-as muta intr-o astfel de baie.

Duminica am primit iar un cadou dragut si ne-am fcut poze de gangsteri. Si gata, s-a terminat saptamana mea. Desi luni am plecat la Navodari la o combinatie de vacanta cu job. Si e frumooooooossss. Dimineata e mai vesela cand lucrezi pe plaja.

SCN_0001

 

No Comments Yet

Leave a Reply