Ziua de maine incepe azi

[facebook_ilike]
Maine am o zi grea. Doua evenimente in aceeasi zi. „Visul” oricarui PR. Mai ales daca ele sunt doua evenimente atat de diferite. Unul pe financiar, unul pe glossy. Dar atat de mult le astept pe amandoua. Wow. Ziua mea de maine in locatie va incepe astazi la ora 18.00 si se va termina joi pe la ora 23.00.

Ca sa nu mai zic de febra vorbitului la telefon de zilele astea? 30 de ziaristi pe financiar, 30 pe glossy. De cate ori raspund la telefon am emotii. Oare pentru care eveniment suna? Ziaristii suna si spun : „hei, vin la eveniment!”. Mi-e jena sa intreb „la care din ele?”. Ii caut apoi pe liste, ii gasesc evident. Dar sa tii legatura cu 60 de oameni in 3,4 zile e cumva. Foarte cumva, ca sa zic asa.

Iar mie imi place de mor sa fac asta. Este partea cea mai frumoasa din PR. Este momentul cand simti ca faci ceva important, ca ceea ce faci se materializeaza. Si asa spune toata lumea ca oamenii de PR plimba hartii si vorbesc la telefon si nu se vede nimic.
Si ca sa spun si despre cele doua evenimente.

Primul, Leaders in Marketing, este o conferinta de contnut de marketing. Cei mai importanti oameni din marketing, branding, comunicare se intalnesc la sediul Willbrook de dimineata de la ora 8.30 si pana seara la 18.00. Gasesti aici mai multe info despre agenda si ce se va intampla acolo. Iar daca nu ti-ai luat bilet, ai cam pierdut.

Al doilea se intampla seara, dupa ora 19.00 si se numeste Style and Nature Green Carpet Event. Este o expozitie de fashion, accesorii, fotografii, picturi si alte artisticarii. Mai pe genul meu asa. Este organizat de Maria Andrei si nu este la prima editie. Ma bucura tare mult ca am fost alaturi de Maria si la toate celelalte editii, adica plantarea de pomisori si prezentarea de moda dedicate zilei Clean Up The World, dar si mai tarziu un pic la Dance for the Climate, cand am dansat pe gheata alaturi de o lume intreaga pentru a atentiona asurpra schimbarilor climatice. Acum, Style and Nature s-a mai maturizat, dar ne avertizeaza in continuare, de data asta ne incita si ne arata ca natura este mereu la moda. Info gasesti aici.

No Comments Yet

Leave a Reply