Zanele cu ochelari

Tot la capitolul elicopteriada, ne-am facut de cap. De data asta cu ochelari. Asa ca i-am schimbat intre noi pana nu am mai stiut care cum si ai cui sunt. Zanele in cauza…. Elena, Laura, Lumi si Oana. M-am gandit sa postez pozele dupa o discutie pe care am avut-o de curand si in care mi s-a reprosat ca sunt mult prea tonica pentru ca un barbat sa ma accepte in viata lui. In prima faza am fost trista, apoi frustrata, apoi nervoasa si apoi mi-am dat seama… ce bou! :))))))))))))) cum poate cineva sa reproseze unui om ca este vesel si optimist? ce suflet negru trebuie sa aiba? ce trist trebuie sa fie 🙁 Da, sunt vesela tot timpul, sunt optimista, imi place sa rad, ma distrez.. dar nu iau viata in ras niciodata. In fine, era doar un aspect.

Pana la urma…cine nu isi doreste veselie in viata… nu isi traieste viata. Asta sunt, alta n-am si eu ma iubesc asa nebuneste de tonica. Ce sa fac? Sa ma imbrac in negru si sa ma plang tot timpul? Greutatile vietii sunt mult mai usoare cand esti vesel. Si nu sunt stresata. Am ajuns sa credem ca e o mandrie sa fii stresat. Cand spun cuiva ca eu nu sunt stresata si ca am timp si de hobbiurile mele…se uita asa cumva, cash, la mine, de parca as fi o ciumata.
Imi pare tare rau ca oamenii nu mai stiu sa rada.
Deci…zanele cu ochelari. Iar noi nu suntem stresate si stim sa radem bine 🙂

14 Comments
  1. send love and laughter into the world, spread joy around the world….we are so busy being sad or mad all the time!!! f frumu pozele 🙂 poopicei “ochelaristelor”

  2. Auzi…Alex asta o fi unul dintre admiratorii tai secreti :))))…care ar trebui sa invete sa-ti aprecieze si prietenele.

  3. Hihihihi….stii fetele se fac frumoase pentru celelelate fete.Baietii(vezi Alex,si altii ca el) nu vad niciodata mai departe de aparente.
    Zanelor…sunteti funny and sweet :-*

  4. pai asa ma gandeam si io, dar iaca na, ca e unu pe aici care nu vrea sa spuna cine e :)))) il lasam si pe el in comunitate, ca na… nu vrem sa devenim sociopate :))))))

Leave a Reply