What a beautiful day!

Teoretic astazi ar fi trebuit sa am o zi cam neagra. Practic… m-am trezit asa de frumos dimineata, si am avut o zi draguta cu fetele la birou ca aproape am uitat ce negri la suflet pot fi unii. Acum pe seara, in timp ca ma plimbam cu bicicleta si imprastiam role cu picturi pe strada impreuna cu Bike Walk si baietii veseli, aka Iulian Vacarean & Stuff….imi venea asa ..usor sa plang numai gandindu-ma la cate cuvinte urate mi-au auzit azi… era sa spun urechile, dar de fapt au fost ochii. :))) Da, nu rade.

Personajul in cauza nu a avut curaj sa vorbeasca la telefon asa ca a trimis multe multe sms-uri. Si cand ma gandesc ca au fost discutii si certuri de business, aseaaa…ca intre prieteni, cica. Brrr…ce oameni. De fapt, nu il pot numi om pe personaj. Un om care jigneste si apoi tot el e ala care se simte jignit… nu pot da aici o definitie mai frumoasa decat… “baietica, pupa-m-ai sub frana de la bicicleta” .

In fine, in ciuda faptului ca mi-a stricat ziua.. acum, la final de zi ma gandesc ca de fapt azi mi s-au intamplat atatea lucruri frumoase si am facut atatea lucruri frumoase, ca jegul a iesit din ochi si ganduri foarte usor.
M-am trezit foarte frumos, mi-am baut cafeaua linistita…. e asa de liniste uneori la mine acasa. Si asa de bine. Uf. Imi place. Apoi am fost sa vizionez o locatie unde am intalnit oameni frumosi la suflet. Apoi la birou, am auzit fetele cum chitaiau si radeau… si mi-a fost bine. Am fumat o tigara feminina la final de zi si am plecat cu gasca vesela la imprastiat de picturi prin oras. Si am vazut iar oameni frumosi la suflet. Oameni pe biciclete, trecatori care aveau tot soiul de reactii frumoase cand primeau tablourile in cauza.

Lumea e mult mai frumoasa decat cred multi. Si oamenii mult mai frumosi. Asa ca da, am avut o zi frumoasa cu tot cu unghiile mele albastre asortate cu nasturele lui Vacarean. A, si cu bicicleta lui 🙂

1 Comment

Leave a Reply