Weekend plin

Ca de obicei, am avut un weekend plin. Uneori ma gandesc ca ar trebui sa mai stau si eu locului… Dar nu prea imi iese. Ma mai apuca asa cateodata statul degeaba, insa… nope.. mai bine alerg. Mi-e mult mai relaxant desi sperii multa lume. Toti prietenii mei stiu ca eu sunt fata care nu sta o clipa locului..
Ei, si weekendul asta am avut iar faze de blonda. Asa cum imi sade mie bine :)) De vreo saptamana asa, am intrat in faza de blonda. Sper sa imi treaca repede.


Vineri am fost pana in Popesti Leordeni si apoi trebuia sa ajung in Bucurestii Noi. M-a apucat creativitatea si am luat-o pe centura. Numai ca am gresit sensul si am mers de mi-a venit rau. La intoarcere nu gaseam Bucurestiul. Nu mai aveam baterie nici la telefon, nici la GPS. Am ales sa incarc telefonul si sa o sun pe Raluk. La cat de mult ma plimb s-ar zice ca ar trebui sa ma descurc pe harta. Ei bine, nu. Sunt un om mort fara GPS si desigur fara Raluk sau Elena, gps-urie mele personale… 🙂
Sambata am lansat in sfarsit Dezordinarul la Predeal, care a iesit foarte bine. Apoi m-am dus cu Raluk sa ma relaxez la Cabana Himalaya. I-am mancat ciorba lui Vasile si ne-am linistit amandoua. Frumos la Cabana Himalaya. Vasile mi-a zis ca sa ma duc acolo sa stau vreo saptamana si sa lucrez de acolo. Internet am, laptop am… deci cred ca peste vreo saptamana plec sa muncesc in mijlocul naturii. Adica …are Vasile acolo un paraias si in mijlocul lui o insulita. E, acolo o sa imi fac stabilimentul sa lucrez. Abia astept.
Duminica m-am gandit eu sa fac ceva smotru prin casa ca deja nu mai gaseam nimic cu atatea plecari din ultima vreme. Iar “cineva” mi-a facut ordine in debara si in bucatarie… chiar ca nu mai gaseam nimic. Abia descopeream cafeaua. Adica… daca mai intri in debaraua mea, te zic :))
Bine, la final de smotru am reusit performanta ca dupa ce am dat cu mopul in bucatarie sa trantesc pe jos un ghiveci in care tocmai pusesem apa… asa ca m-am scos de o mocirla casnica. Curat la ea din greu.. !@#$%

Seara am iesit in oras sa mananc si am ales EU zona Lipscani. Dupa ce mi-a aratat locul de parcare un tiganus caruia i-am da si bani, a venit un nene tocmai cand ieseam din masina si a inceput sa se agite la mine ca sa plec de acolo ca e locul lui. Desi nu avea nevoie de el, voia sa plec. Ok i-am zis, plec… nihilistule! Am inceput sa invat injuraturi in ultima vreme. Si ma simt si eu mai bine sa imi vars naduful.
Apoi am plimbat-o pe Elena pe la vreo cateva terase despre care stiam eu ca sunt frumoase si ok …dar …s-au inchis de anul trecut si pana acum. La Caru cu bere se statea la coada, noi aveam rezevare, dar era prea cald si acolo nu se fuma. Nebunie lipscaniana peste tot. Am gasit totusi o terasa aproape goala la margine de centru vechi si am mancat inghetata, ca ciorba nu mai aveau la ora aia…
Per total iar am avut un weekend agitat. A inceput saptamana si o iau de la capat.Vineri, alt eveniment, prin urmare working hard..

Doresc tuturor o saptamana de retrait..

1 Comment

Leave a Reply