Weekend la mare

Sambata dimineata ma tot gandeam sa scriu un post despre cam ce face un om sambata dimineata. Am si scris un rand si a sunat soneria. Ana la usa. Hai sa mergem. Vreau, nu vreau hai sa mergem undeva. Unde? Nu stiu, mergem. In fine, am plecat frumusel la un pic de shopping de rochite, apoi am schimbat Mall-ul si am ajuns la Afi Cotroceni la film. Vazut Sherlock Holmes pe motiv de Robert Downey JR. Pierdut vremea. Film prost, da’ rau. Il stiam pe Sherlock asta de politist foarte bun, acum a salvat lumea si tot felul de prostii, nebunii cu tehnica de viitor, conspiratie politica si intercalari paranormale si magie neagra si bla bla.

copy-of-csc_0111.jpg

In fine, vine duminica si am plecat cu niste prieteni. De data asta la mare sa testem Noul Opel Astra luat la teste. Pe mine personal….nu prea m-a dat pe spate masinuta. Din trei motive: 1. consuma extraordinar de mult. 2. nu are frana de mana ci doar un buton si ma scoate din minti. 3. Stergatoarele nu sunt din alea clasice cu care m-am obisnuit ci din alea care iti fac ochii sa te uiti crucis. In rest… frumusica, merge bine, dar nu mi-as cumpara.

copy-of-imag021.jpg

Macar a fost frumos la mare. Foarte, da’ foarte frig… normal am fost pe la Cazinoul din Constanta unde se duce toata lumea. Normal ca am topait pe toti stabilopozii pe care i-am gasit, am topait din piatra in piatra si m-au luat valurile pe sus. Eram fleasca pana la fular. In fine frumoase activitati de weekend pana la urma. 🙂

Si cand ma gandesc ca eu voiam doar sa fac curat in casa si sa dorm, eventual sa dau o pensula sau ceva de genul.

copy-of-csc_0109.jpg

2 Comments
  1. sherlock este un film de note 9 cam asa, in schimb avatar este o mizerie …niste desene animate de cel mai prost gust , cat despre imaginatie , daca ash fi zis cuiva io asa ceva ma declarau oricum nebun de legat si distrus cu nervii .

  2. mie mi-a placut avatar. dar doar de vazut 3D, altfel nu cred ca m-ar fi dat pe spate. iar lui Sherlok Holmes i-as da vreo 6,7 asa. 9 e mult prea mult

Leave a Reply