Vacanta si soare. Vaslui. Baia Mare

[facebook_ilike]
Pe la ora 16.00 am plecat spre Vaslui la parintii lui Alex. Ce ne-am bucurat sa vedem campurile si muntii plini de verdeata si pomi! Ce tara frumoasa avem! Am ajuns seara la Benesti si am stat in curte la taclale pana noaptea tarziu. A doua zi ne-au rasfatat parintii cu de toate evident, am mers pana la o alta casa unde se taia un pom. Trebuia sa vedem si noi, evident.

Am cules rosii si castraveti din gradina. M-am agatat de toti pomii pe care i-am vazut si am mancat prune. Am luat pentru acasa busuioc si salvie din spatele casei.
Apoi pe la vreo 16.00 am plecat spre Baia Mare la mama. Ne-am uitat noi un pic pe harta si credeam ca vom ajunge pe la ora 20.00. Dar ne-am ratacit, ne-am invartit, ne-am intors din drum. Nu mai stiu ce am facut si am ajuns la 2 noaptea. Uf. Desi aveam la noi GPS, plus inca unul pe telefon si o harta reala tiparita plus una pe laptop. Ne-am invartit si tot ne-am ratacit.


Pe drum am intalnit si o familie care facuse pana si nu puteau schimba roata, asa ca i-am dus acasa in Targu Lapus. Era deja vreo 1 noaptea si erau cu copilul dupa ei.
A doua zi ne-am dus la Manastirea Rohia in Targu Lapus, am reparat pana pe care o facusem noaptea de la drumurile proaste romanesti si seara am facut gratar cu mama in curte si iar am stat la taclale pana tarziu in noapte. In ultima zi am plecat pe la vreo 12.00, dupa ce am reparat o alta pana facuta pe drumurile patriei. Si am ajuns in Bucuresti pe la vreo 20.30. Nu prea mi-a fost de ajuns sa stau doar atat la mama. As fi vrut sa mai stau cateva zile. Imi amintesc cum am stat 3 saptamani anul trecut si mi-a placut enorm. Si nici atunci nu mi-a ajuns.

Frumoasa tara noastra. Serios acum. E atat de frumoasa si imi place atat de mult. Mi-as dori totusi mai multa civilizatie in ea. Mai mult bun simt si niste politicieni mai buni.2 Comments
  1. Frumoasa tara, intr-adevar. Stau insa si ma intreb daca nu cumva totul mai ingrijit ar insemna si atragerea mitocanilor care ar strica farmecul tuturor locurilor deosebite…

Leave a Reply