Vacanta mea

Da, sunt in vacanta. Si m-am uitat azi pe statisticile de la blog si am vazut ca nu mi-au scazut vizitatorii decat cu foarte foarte putin. asa ca mi-a fost rusine fata de ei si am zis ca hai sa mai postez ceva. Ca sa nu imi dezamagesc cititorii… 🙂

Am inceput vacanta cu o plimbare la Constanta, cica sa organizez o nunta. Practic am alergat ca un titrez… Nimic nu era gata. Cum sa organizezi o nunta in 3 zile? Uite asa. Si afara ploua, ploua. Tuna, fulgera, galagie, scandal pe cer. Si iar ploua. Eu am luat cu mine doar sandale si pantaloni albi. Nu stiu de ce credeam eu ca va fi cald si soare ca doar am citit pe net prognoza si am vazut ca tunete si fulgere.
Adica am fost la nunta matusii mele, Magda. Frumos. A tinut ea mortis sa se faca toate obiceiurile, de la chiuit sarmale pana la chuit gaina si furat mireasa si o gramada de nebunii din astea de nu le-am mai tinut minte.
Una peste alta a fost foarte frumos.
Apoi… Maramures. La mama. Normal ca e frumos. Stau in curte, in leagan, iarba multa, flori, aer curat. Am facut baie in raul Cavnic. Am fost la cules de zmeura si pomnite. Am gatit ca m-a pus mama la treaba. M-am cam bronzat, recunosc. Sunt aici deja de 5 zile si inca nu am apucat sa ma plictisesc si am deja programul facut pe urmatoarele 4 zile. La cat de cald este in Bucuresti, nu imi vine sa ma intorc, oricat mi-ar spune Mr. July ca l-am sedus si abandonat :)) .

Deci…mai stau. Voiam sa plec in turneu sa imi vizitez toti prietenii de prin tara, dar nu am apucat sa fac asta la dus. Poate o sa o fac la intoarcere.
O sa mai revin cu ceva posturi, ca daca tot mi-am luat tehnologia cu mine pot sa scriu stand in leagan in curte.
Si nu este deloc asa de cald ca in Bucuresti. E chiar racoare as spune, se intuneca mai tarziu. Aseara la ora 10 vedeam apusul din leagan … minunat.
Ar trebui sa fac mai multe poze…

1 Comment

Leave a Reply