Training in debara

[facebook_ilike]
De cateva zile ii tot spun lui Alex ca mi-ar placea sa facem impreuna curatenie generala sambata. Suntem liberi amandoi si putem face asta linistiti. De cand ne-am mutat impreuna nu mai gasim nimic in casa si ar cam fi momentul sa vedem ce avem prin sertare, sa vedem ce aruncam, ce mai pastram, ce mai facem prin casa.
Evident ca a gasit el ceva de lucru pana la urma sa faca sambata ca sa scape. Ceva sa nu pot spune nimic, insa pana la ora 15.00 va fiacasa si eu tot sper ca ma va ajuta

Dar…aseara venind acasa, il vad asa …cu o fata cam vinovata. Cand sa ma duc la baie, s-a asezat in dreptul usii si mi-a zis: “stii, eu azi am facut un pic de curatenie in baie, dar sa stii Cif-ul ala nu e bun deloc”. Hmmm, dar de ce? “Pai lasa urme”. Aaa?

Cand intru in baie vad ca toata gresia noastra neagra era de fapt alba. Am crezut ca lesin de ras. Ma uit apoi si vad ca a spalat cu Cif ultra alb de curatat oale si vase murdare. Sub nicio forma nu era pentru gresie.
Am zis ca hai sa facem un training in debara. I-am aratat desenele de pe fiecare recipient. Uite, asta e pentru vase, asta pentru chiuveta si cada, asta pentru gresie, asta pentru geamuri, asta pentru lemn, asta pentru electronice, asta pentru praf, asta pentru pereti, asta pentru parchet, asta pentru aragaz si tot asa.
Raspunsul?
“Astia sunt prea complicati! Imi complica prea mult existenta. Eu pana acum spalam tot cu detergent de rufe si era minunat!”.
Am ramas muta. Corect. Ne complicam foarte mult cu atat de multe chestii de spalat si curatat. Desi imi place sa le folosesc, asa ca le folosesc. Mai ales acum cand trebuie sa curat baia de Cif : )))

No Comments Yet

Leave a Reply