Toata Londra in 3 ore

[facebook_ilike]
Am fost la Londra. Nu prea pot spune chiar ca am fost la Londra, ca doua zile teoretic nu ajung sa o vezi pe toata, dar uite ca am reusit sa o vad in 3 ore. Am vazut, nu am vizitat, da?
Nu mai fusesem deloc in oras, asa ca a fost o curiozitate pentru mine, mai ales ca toti prietenii mei au fost deja acolo, doar eu eram ultima care nu o vazuse. Imi plac casele la nebunie. Casele alea cum vezi in filme, cu 4,5 trepte in fata casei. Trepte pe care sa astepti. Nu stii ce sa astepti, dar parca pentru asta sunt facute. Sa astepti. Am stat langa stadionul echipei Chelsea, chiar la hotelul fotbalistilor. Frumusica zona. Da, plina cu case din alea care imi plac mie. Din caramida si cu cateva trepte in fata. Inghesuite pe dinauntru si sufocante, dar pe afara tare frumusele.

Si orasul foarte curat. Tot cred ca este curat pentru ca ploua tot timpul. Cum mie imi place sa citesc de jos in sus, o sa povestesc acum ce am facut a doua zi. Data viitoare voi scrie si ce am facut prima zi.
Dat fiind faptul ca eram cu 2 ore in minus, m-am trezit la 5 jumate dimineata. Tarziu pentru mine, in tara era 7 jumate, dar muuuult prea devreme pentru toti englezii. Pe la 7 deja imi faceam plimbarea de dimineata si ma uitam la case. Am ajuns la concluzia ca toate diminetile sunt frumoase, oriunde te-ai afla. Ma uitam la oameni, cum ieseau adormiti din casele alea dragute. Ma simteam intr-un film. Am vazut un tip si o tipa care au iesiit din casa, s-au sarutat in fata portii si au plecat fiecare in sensul celalalt. Ca intr-un film din ala very sweet… : )))


Pe la 11 am plecat sa vedem Londra. 3 oameni ametiti cu o harta in mana si hai sa vedem. Am luat celebrul autobuz rosu si am ajuns la Palatul Buckingham exact la ora 11.30 cand se schimba garda. Multime de oameni care stateau pe acolo si asteptau. Numai ca scria pe o pancarda Tomorow at 11.30. Cred ca asa scrie in fiecare zi. Am plecat pe jos pana la Big Ben unde am ajuns fix la ora 12.00 cand a inceput sa sune. Asta da, mi-a placut. Sa vad Big Ben cum suna 12 fix. Am vazut si Westminster Abbey, si roata minune si Trafalgar Square. National Gallery si nici nu mai stiu exact. Vazut, nu vizitat, repet.
La un moment dat am vazut o carte postala pe care erau trecute obiectivele de vizitat in Londra. Din 10 vazusem deja vreo 8. Asa ca am vazut Londra in 3 ore. Sa mai spuna cineva ca nu se poate face asta. Ca am febra la picioare are sens sa spun? Noooo…
Nebunie la Palat

Big Bang la 12 fix

No Comments Yet

Leave a Reply