Tae bo la Cazino

Mi-a facut Elena asta la pozeeeee…. am de postat vreo saptamana si tot nu stiu pe care sa le aleg. E un fotograf tare bun daca face ca toate pozele sa iasa bine. De obicei, de cate ori am lucrat cu un fotograf, se fac cam 100 de poze din care alegi vreo 10 – 12. Madama asta mica ..face 100 si ies bine 80. Hmmm.
Oricum, ma gandeam la sport. Fac mult sport, fac stepper zilnic, merg cu bicicleta cat pot de mult, si ma duc la sala de 3 ori pe saptamana. Am foarte multa energie de consumat. Oricat de obosita as fi, oricat de mult as avea de lucru, imi fac timp pentru asta. Pentru ca imi place. Pentru ca dupa fiecare sedinta de sport pe care o fac, ma simt mai vie, mai vesela, mai plina de forta si viata.
E bine pentru organism, e bine pentru suflet, e bine pentru mine. Dam toti vina pe job, pe stres, pe oboseala, pe timp … numai ca sa nu facem miscare. Nu inteleg de ce. Pentru ca tocmai miscarea te scapa de stres. Te organizeaza mai bine, iti reface tonsul, iti reda energie, te face sa ai chef de toate celelalte, in plus…. iti ridica moralul.

6 Comments
  1. Ai uitat sa pui la exercitiile fizice, olaritul si pictatul, ca asa am inteles din blogul tau.

    “Mens sana in corpore sano “.

  2. Te-a scos bine “madama asta mica” desi esti prea minuscula in poze ca sa te observam. Apreciem totusi fundalul artistic.

  3. @ alex… – adica alex antipaticu. … cred ca si pe cel mai urat om din lume l-ar scaote bine, madama asta mica… adica si pe tine 😛

Leave a Reply