Suveniruri in Romania? Nooooo

[facebook_ilike]
Sunt foarte dezamagita de cum s-a organizat Romania turistica pentru meciul asta. Nu ma pricep la fotbal, ma pricep la promovare. Si simt ca puteau sa promoveze Romania mult mai mult. Nu am vazut in Centrul Vechi, e doar locul unde se duc toti turistii si nu numai, ceva care sa ajute la promovare. Ar fi trebuit sa fie plin de suveniruri cu Romania, cu tricouri cu echipele respective.

Se numara deja profitul de pe urma turistilor spanioli, insa nu am vazut prea multa implicare din partea restaurantelor si cluburilor din Centrul cu pricina. E drept ca era plin de turisti, era plin de oameni. Super –mega aglomerat as spune.

Am vazut totusi un bar branduit, ii zice Bonita. Asta chiar mi-a placut. Nu am putut intra in el pentru ca era aglomerat, dar oamenii aia s-au gandit. Au facut afise si meniuri in culorile echipelor care joaca, au pus muzica speciala. Dar cred ca era singurul, restul nu a vrut sa se implice. Ii interesau doar banii pe care sa ii incaseze pe bere. Am nimerit si prin alte tari cand erau meciuri importante, si era plin de suveniruri. Aici nu am vazut nimic. Sper sa fie pe langa stadion macar.

Mi-ar placea sa vad mai multa implicare in promovarea Romaniei. Vad pe stalpi prin oras ceva afise si bannere cu peisaje si frunza aia naspa.
Iar in afara Romaniei, nu stiu ce fac oamenii astia de la minister, dar nu ne spun si noua nimic. Deci habar nu avem. Insa incep sa ma bucur cand vad ca totusi mai misca as cate ceva prin tara. Daca s-ar organiza si ceva in Centrul Vechi pentru promovare. Cea magazine cu suveniruri macar. Ar fi minunat.
Un magnet acolo, o cana, un breloc. Ceva. Nimic.

No Comments Yet

Leave a Reply