Spectacol Caritabil “Motyvation To Give Light”

[facebook_ilike]

motyvation_to_give_light_final

Nu am putut rezista si sa nu va fac cunoscut acest eveniment. Ii voi sustine pe acesti copii si te sfatuiesc sa o faci si tu. Participa la acest spectacol si cumpara obiecte facute de acesti copii.

Moty Dance School organizeaza pe data de 12 decembrie un spectacol de Craciun intitulat, “MOTYvation To Give Light”, un spectacol caritabil organizat impreuna si pentru Scoala pentru Deficienti de Vedere din Bucuresti.

Acest spectacol lanseaza o campanie ce are drept scop incurajarea educatiei artistice a copiilor cu deficiente de vedere sub sloganul, “Arta nu cunoaste handicap”!

In cadrul spectacolului vor performa trupele de dans ale scolii Moty Dance, copiii cu deficiente de vedere ce au pregatit momente artistice de dans si muzica si invitatii speciali: Andra Gogan (Vocea Disney Romania), Oana Brutaru (Vocea Romaniei), Natalia Salagean (X Factor), Trupa Today si Magicianul Antonio.

In timpul evenimentului, veti avea ocazia sa contribuiti si dvs. la dezvoltarea educationala a acestor copii, achizitionand sub forma de donatie produsele special confectionate de copii pentru Targul de Craciun.

Evenimentul se va desfasura in sala de spectacol a Scolii pentru Deficienti de Vedere, Str.Austrului Nr.33, cu incepere de la ora 18:00.

Sustine si tu acesti copii si participa la eveniment!

Detalii si Contact:

Email: office@dansatori.ro

www.dansatori.ro

No Comments Yet

Leave a Reply