Seara de seara muzica live

[facebook_ilike]
Am inceput sa imi desfasor multa activitate de seara prin The Bankers. Ori intalnirea cu fetele, ori iesire cu prietenii, ori mi se face foame, ori vreo intalnire de business mai de seara asa. Este in Centrul Vechi, care a inceput tot mai mult sa imi placa, pe strada Selari la nr 15.
Este singurul loc unde am gasit muzica live in aproape fiecare seata. I-am luat la intrebari si mi-au spus ca ei vor sa devina locul cu cele mai bune sesiuni de muzica live. Unul dintre proprietari este innebunit dupa muzica greceasca asa incat in fiecare joi canta Acropolis Live Band…muzica greceasca. Miercurea si duminica il poti asculta acolo pe Claudiu Mirea, fost concurent Megastar, care ridica publicul in picioare alaturi de Mircea Elisei la clape si Voicu Stoian la chitara.

Si cum in The Bankers sunt si multe femei, baietii de la „ghiseu” au adus-o pe Elena Stoica, o voce suava alaturata unei atitudini puternice ce canta in feicare luni seara.
Iar daca vrei sa iti faci de cap cu prietenii si sa canti pana nu mai poti chiar daca nu ai voce, martea e seara de karaoke.

Prin urmare in seara asta am program de ascultat muzica greceasca,de spart farfurii, de primit garoafe si papat morcovi in The Bankers. Cui ii e dor de mine, acolo ma gaseste dupa ora 19.00.

No Comments Yet

Leave a Reply