Rica Raducanu si Helmuth Duckadam, in aceeasi echipa

[facebook_ilike]
Nu prea le am eu cu sporturile astea cu reguli de fotbal, dar m-am amuzat teribil in Poiana Urbana sambata trecuta unde Rica Raducanu si Helmuth Duckadam i-au premiat pe medaliatii Campionatului de FUSBAL Nutline Arena la competitia de amatori sustinuta de Asociatia Sportiva „Academia de Fotbal de Masa”.

In afara competitiei oficiale, Rica Raducanu si Helmuth Duckadam, adversari in fotbalul adevarat, au facut echipa la masa de fusbal din Poiana Urbana si au câstigat un meci impotriva unuia dintre membrii Asociatiei Sportive „Academia de Fotbal de Masa”.
“Ma bucura foarte mult sa vad ca se organizeaza astfel de programe. Este un motiv de a aduce oamenii Impreuna si de a-i face sa-si petreaca timpul liber In mod placut si sanatos. Fusbal-ul este un sport nou, care prinde din ce In ce mai mult teren si la noi. Si poate ca In viitor o sa-l vedem si la Olimpiada. Astazi m-am bucurat sa fac echipa cu Rica Raducanu, mai ales ca am si câstigat un meci Impreuna. Suntem prieteni de foarte multa vreme si de fiecare data când avem prilejul sa ne Intâlnim este o mare bucurie” a declarat eroul de la Sevilia, Helmuth Duckadam.
Rica Raducanu a comentat si el intalnirea care l-a adus alaturi de prietenul sau. „Nu este pentru prima oara cand fac echipa cu Duckadam. Am jucat si fotbal adevarat Impreuna, tot In cadrul unor astfel de programe pentru tineri.”

Cu toate aceste, pentru marele portar al Rapidului si al echipei nationale, meciul de fusbal nu a fost asa de greu pe cat se astepta. “Sa joci la lada asta nu e mare smecherie, trebuie sa Inveti cum sta treaba. Ca In orice sport, e nevoie de antrenament pentru a deprinde miscarile, dar apoi de obisnuiesti. Ma bucur ca promovam acest sport si ma bucur sa fiu In mijlocul tinerilor care gasesc si alte mijloace de a se distra In afara de televizor sau calculator” .
Campionatul s-a desfasurat timp de trei zile: joi, 30 august, a avut loc competitia Juniorilor, vineri, 31 august, competitia Seniorilor, iar sambata, 1 septembrie, Marea Finala si premierea echipelor castigatoare.

In Poiana Urbana se respira distractie! Pe parcursul intregii veri aici au putut fi urmarite meciurile din Campionatul European de Fotbal UEFA 2012, concerte, piese de teatru, filme, numere de magie, prezentari de moda, programe pentru copii si intreceri sportive, iar distractia promite sa fie in toi inca o luna de aici inainte.
Pana In 30 septembrie, in Piata Sf. Anton din Centrul Vechi al Capitalei, Poiana Urbana vine sa Imbogateasca experienta celor care aleg Centrul Istoric, ca punct principal de petrecere a timpului liber, propunand o noua locatie si un nou concept pentru distractie, acela In care arta urbana, arta clasica, divertismentul si intrecerile sportive recreaza o bucata din sufletul Bucurestiului.
La toate evenimentele din Poiana Urbana, intrarea este libera.
Organizator: Primaria Municipiului Bucuresti.
Mai multe detalii aici

No Comments Yet

Leave a Reply