RELAX out of office

Ieri dimineata m-am intalnit cu un prieten care mi-a spus cand m-a vazut: “ce zi frumoasa si ce bine arati!”. Mi-a schimbat ziua si am avut o zi foarte frumoasa. Bine, cu clasicele mele alergaturi de PR, dar care si alea imi plac, ca na, d’aia m-am facut PR. Si m-am facut eu, nu m-a facut mama, ea ar fi vrut sa ma fac ..cred ca orice altceva 🙂

Seara am fost in Club Kazeboo la un eveniment after work. RELAX out of office. Nice. De relaxare asa..

‘RELAX out of office’ este un program dedicat angajatilor firmelor din zona, dar chiar daca lucrez mult mai departe, mi-a prins bine sa ma duc. Macar o zi pe saptamana ai aproape obligatia sa te gandesti numai la tine. Asa incat dupa o zi de munca iti poti permite cateva ore de relaxare, sport, viata sanatoasa, eventual un concert live.

Sau, ca tot incearca sa vina primavara, te poti relaxa pe terasa, in lounge, bei un cocktail colorat sau un suc Granini, savurezi o cafea Kopi Luwak sau te racoresti cu Evian si discuti cu prietenii, razi si te relaxezi.

Dupa-amiezele si serile din timpul saptamanii nu vor mai fi prilej de plictiseala, ci relaxare dupa o zi de munca. Poti avea parte de relaxare ?i un mod sanatos de petrecere a timpului liber.

Au fost acolo si 2 scaune de masaj de la Del Mar Medical SPA care au oferit cateva ritualuri SPA ca forma suprema de relaxare si vouchere cu sedinte de Power Plate.
Del Mar Medical SPA este un centru unde poti sa beneficiezi de cele mai noi si moderne terapii de remodelare si intretinere corporala, radiofrecventa tripolara, Power Plate, proceduri si ritualuri spa, stres management, masaj, dar si kineto si fizioterapie.
Ne-am colorat toate fetele din club unghiile la NailSpa by Catalina care a oferit si cateva sedinte de masaj pentru mainile obosite de atata butonat la computer, cu cele mai WOW creme de la NailSpa. Ba chiar am primit si tratament si o colorare tare frumoasa pentru ca a doua zi la job cand mi-am privit unghiile ma gandeam …’Uf, ce frumos a fost, mai vreau!’

Kazeboo este singurul club din Romania unde se poate degusta faimoasa cafea Kopi Luwak, “vedeta” a filmului “The Bucket List”, cu Jack Nicholson ?i Morgan Freeman. Aia de am scris ieri despre ea…drumul de la copac la ceasca trece prin pisica. Kopi Luwak, unic importator decoMagique, este cea mai rara cafea din lume, productia limitandu-se la doar cateva tone pe an. Cafeaua Kopi Luwak a fost preparata de barmani profesionisti de la BARMANIA, oameni pasionati care organizeaza cursuri specializate in arta cafelei. Cei care au preparat cafeaua sunt Mihai Panfil si Bogdan Nicolae, barista atestati SCAE (Speciality Coffee Association of Europe), traineri acreditati in prepararea cafelei si, mai presus de toate, entuziasti in ideea de a schimba modul in care cafeaua este vazuta, in Romania.

Per total, mie mi-a placut tare mult sa petrec o seara relaxanta si frumoasa, alaturi de prietenele mele. Sa vorbim, sa radem, sa ne facem unghiile, sa ni se faca masaj si sa uitam de toate griile de peste zi.
Si…cred ca mai vreau 🙂

2 Comments
  1. am fost si eu acolo sa vad ce c@#$% de cafea ne da Laura:)))), fain,sunt 100% pentru relaxare (in timpul si ) dupa serviciu;) ,multumesc de invitatie inca odata si cred ca mai vin,nu de alta dar m-am obishnuit:))dupa numai o seara

Leave a Reply