Publicitate mincinoasa Fashion UP

[facebook_ilike]

De ceva vreme tot caut un site online de unde sa imi cumpar haine. In ciuda faptului a sunt foarte multe haine, nu m-am declarat deloc multumita cu ce am gasit. Tot numai tampenii, designerii romani se cred cel putin Channel si au niste preturi de iti vine sa ii bati. Site-urile straine nu aduc in Romania. Alea de imi plac mie.

Intr-un final ma decid sa cumpar de pe Fashion Up ceva. Gasesc o pereche de pantaloni albi Lo Spaccio si mi-au placut. Ii comand si astept sa vina. Dragut siteul, primesc mail cu comanda, sms ca vine curierul. Desfac pachetul si descopar pantalonii. Draguti, dar supriza! Pe eticheta scris Gironde Conf SRL. WTF?

tumblr_m6jo6iEdwW1qfuk6uo1_500Trimit mail. Stiti, am comandat o pereche de pantaloni Lo Spaccio si am primit o pereche Gironde Conf la pret de Lo Spacio.

Primesc chiar si raspuns. Chiar repede. “Gironde Conf este firma care produce confectii textile pentru femei si barbati pentru marca Lo Spaccio”.

No, pe bune? Adica este fabrica si de fapt ar fi trebuit sa aiba un pret la jumate decat Lo Spaccio. Mai mult, pe factura si pe site trebuia sa fie scris Gironde nicidecum Lo Spaccio.

Mie personal mi s-a parut aberant ca un site sa vanda produse cu etichete de fabrica sub numele celor care le comanda. Stiu ca si la Focsani se fabrica haine Marks & Spencer, dar oamenii aia nu spun niciodata ca vand Marks & Spencer, ei spun ca vand haine de la ei. Sunt dezamagita de Fashion Up si de faptul ca fac publicitate mincinoasa. Macar taci. Vand pantaloni si atat. Nu ma dau mare ca sunt outlet sau ca vand haine de firma si in realitate firma este no name.

Rau sunt dezamagita

2 Comments
  1. Initial am fost si eu revoltat dar ulterior am verificat Lo Spaccio este un nume de brand detinut în .ro de Gironde Conf s.r.l. si da toata productia lor se face aici asa ca e normal pe etichete sa apara numele srl-ului ..

  2. Adica peste tot in lume apare eticheta Goronde COnf? Nu cred. Si la Focsani se fac haine H&M, dar hainele alea au eticheta H&M daca sunt vandute de H&M.
    Daca sunt vandute de fabrica din Focsani, au eticheta pe care scrie Pandora.
    Prin urmare, eu am cumparat pantaloni Gironde COnf si asta trebuia sa scrie in siteul care ii vinde.

Leave a Reply