Prin zapada

[facebook_ilike]

De cand cu zapada asta toate femeile merg precum pinguinii. Pash pash, sa nu se sparga, sa nu cada. Inclusiv eu, am observat. Si ma amuz.
De o saptamana merg cu mijloacele de transport in comun. Desi nu am mai facut asta de o caruta de ani. Da, am mers acum vreo 3,4 ani cu metroul si nu mi-a placut deloc. Poti sa vezi aici ce experiente am avut in ziua aia.

Ei bine, acum chiar mi-a placut. Am o statie de metrou chiar langa casa si apoi mai merg un pic si cu autobuzul. Mi-am cumparat cartela de 10 calatorii si am purces la drum. Bine, eu initial speram sa pot cumpara bilet cu un SMS. Da, se poate cumpara bilet cu SMS insa nu din toate statiile.

Imi place cu metroul. Ma uit la oameni, ii invidiez ca ei pot citi si eu nu pot ca ma ia ameteala. E frumos cu metroul. Casc gura prin statii si imi vine sa cumpar tot felul de prostioare care desigur nu imi vor folosi niciodata. E o intreaga piata la metrou. In plus, imi vin idei.

Apoi mersul cu autobuzul. M-am dus frumusel sa cer bilet si am aflat ca nu mai exista bilete, doar carduri. Ce frumos! Am luat 4 calatorii si m-am uitat ca vitelul la poarta noua la aparatul ala de taxat. Am taxat 2 bilete pentru ca nu pricepeam de ce nu imi apare pe card cate calatorii mai am sau am facut. M-a invatat o tanti care a fost foarte draguta.

Am facut intr-o zi o greseala si am mers cu un alt autobuz, am facut o ora jumate de la Perla la Iancului. Plus ca am asistat la bataia dintre doua gagici. Asta nu mi-a placut, dar pot evita acea ruta.

Per total de data asta mi-a placut cu metroul, desi tot 45 de minute am facut pe drum. Nu stiu daca de saptamana viitoare voi mai merge cu metroul sau reincep sa merg cu masina, insa mi-a placut experienta.
Si abia astept sa vina primavara sa pot merge iar cu bicicleta.

No Comments Yet

Leave a Reply