PRCafe la Radio 3Net

[facebook_ilike]

Uite ca am reinceput emisiunea la radio. Pe 5 septembrie am fost iar la radio, dupa o vacanta de 2 luni. Mi-era dor. Si mi-a placut tare mult. Emisiunea are un nou format. Incepand din aceasta toamna, am un invitat permanent, Lucian Morteanu. Sper sa va placa de el si sper sa va placa diversificarea.

Pentru prima emisiune am avut-o ca invitata pe Cristina Cioran. Care, culmea, nu ne-a vorbit despre actorie si nici despre activitati mondene, ci ne-a vorbit despre Caravana Carierei, unde Cristina este director de publicitate. Caravana Carierei este un proiect European, sustinut de Blocul National Sindical, prin care peste 3000 de copii din anii terminali de liceu sau scoli profesionale vor primi consultanta si sfaturi referitoare la cariera ce ii asteapta. Indrumari catre viata de adult.

Mie mi se pare tare interesant acest proiect, cu atat mai mult cu cat acesti copii nu sunt indrumati neaparat catre facultati. Poate unul vrea sa se faca postas, sau pompier. Sau orice altceva. Sunt atat de multe meserii, desi tot vad in ultimul timp cum atat de multi copii se inscriu la Marketing sau Management. Toti vor sa fie directori, toti vor sa stea degeaba eventual. Bineinteles, vorbesc de copiii de la oras. Cei de la tara au alte aspiratii profesionale.
Dar… am reinceput emisiunea sit e astept de acum incolo in fiecare luni, de la ora 21.00 la 22.00 la Radio3net sa urmaresti emisiunea PRcafe. Enjoy!

No Comments Yet

Leave a Reply