PRCafe este partener media la PR&Ad Fair

 [facebook_ilike]

PR&Ad Fair – singurul targ de joburi si internship-uri in domeniul Relatiilor Publice si Advertising-ului din Romania anunta deschiderea celei de-a cincea editii.

PRIME Romania, asociatia studentilor la relatii publice si comunicare, va invita la cea de-a cincea editie PR&Ad Fair. Evenimentul se va desfasura pe parcursul a doua zile, in data de 4 si 5 aprilie, la Biblioteca Centrala Universitara ,,Carol I’’.

PRCafe

PR&Ad Fair reprezinta singurul targ de joburi si internship-uri specializat pe domeniul relatiilor publice si al publicitatii al carui scop principal este de a facilita accesul tinerilor pasionati de aceste domenii pe piata muncii.

In acest an, la PR&Ad Fair vor fi prezenti cu oferte de colaborare, sfaturi si materiale utile pentru participanti: Rogalski Grigoriu Public Relations, Pastel, 2activePR, Saatchi & Saatchi PR, Smartlink Communications, IMAGE PR, G2 Romania, Focus Web Design, Marks, Media Consulta International, Creative Ideas, Media Events&Entertaining, Dolphin PR, TOTAL PR, Agentia de Vise, Evenimentul Zilei si Capital, Craft Interactive, Brigada Media, BORTUN&OLTEANU, Nicole PR & Promoting, Springer & Jacoby, Bridge Concept, Curierul National si Editura Herald.

Evenimentul are o structura complexa incluzand, in cadrul targului propriu-zis, o conferinta si trei workshop-uri tematice cu rol in aprofundarea cunostintelor viitorilor comunicatori. Astfel, timp de doua zile, participantii isi pot depune CV-urile la standurile agentiilor prezente – in prima zi, de la ora 12:00 pana la ora 20:00, iar pe 5 aprilie, in intervalul orar 10:00-20:00.

Pretul de intrare este 10 RON pentru workshopuri si 5 RON pentru conferinta.

 

No Comments Yet

Leave a Reply