Prajituri pentru fete…

Ieri am iesit cu fetele la masa. Mai exact, am dat iama in prajituri. mai exact, cu Mirela si Elena. Prajituri, inghetata, calorii cat casa, ce mai conta?! Important e ca ne-am simtit foooooarteee bine si ca ne-a priit bucata de prajitura. Eu desigur, inghetata.

Nu mi-au placut niciodata prea tare prajiturile, dar inghetata pur si simplu nu pot sa o refuz, mai ales daca are si ceva fructe prin ea.
Bine, ca am fost fitoasa si i-am spus chelnerului ca mi-ar fi placut sa vad prin ea si ceva visine cu alcool, asta e alta poveste, dar inghetata a fost absolutamente delicioasa.

Ok, tinem toti, sau mai exact toate, la silueta, insa o buna portie de prajituri prinde bine la oricine. Mai ales ridica moralul. asa ca , na… prajituri pentru fete…

Am citit eu prin tot felul de reviste si studii si bla bla, ca o portie de inghetata sau de ciocolata sau o prajitura (cred ca cercetatorii britanici au zis asta, ca astia se plictisesc si studiaza toate tampeniile din lume) fac foarte bine la moral si echivaleaza cu o portie de ras sanatos.
Bine, acum putem spune ca e mai ieftin sa razi si nici nu contine calorii… dar… daca nu stii sa razi? Sunt multi oameni care nu stiu sa rada. Bine, nu este absolut deloc cazul meu. Eu rad tot timpul si din orice, dar na…. ce preferam azi la micul dejun? o portie de ras sau una de inghetata?
Eu as prefera sa rad in timp ce mananc inghetata. Bine, mi s-ar spune ca oricum sunt grasa si ca ar trebui sa renunt la calorii, dar sincer…. imi pasa mai mult de faptul ca stiu sa savurez o inghetata si sa mai si rad pe deasupra…
Doar oamenilor tristi nu le plac prajiturile. si tot ei sunt aia care nu stiu sa rada…

15 Comments
  1. eee, doar excesele ingrasa. nu si excesul de ras. asa ca as propune una portie prajitura / inghetata si 10 portii de ras. Merge?

  2. Bai, ce ai tu acolo este dezmat, un genocid caloric, nicidecum o … inghetata! Dar, sa va fie de bine.

  3. da’ stii ce buna a fost… si eu am zis ca e multa, dar sa stii ca am papat-o toata … uite-asa, ca sa disper anumite persoane care se iau de silueta mea :)))))

  4. mama si zahar si ras….fix ce-mi trebuie mie mai ales ca mi-au inchis sala la Plo..:((, am trecut la verdeata, mananc si frunze prin parc sa ma mentin:))

Leave a Reply