Ploua si parc

[facebook_ilike]
A fost un weekend cu o vreme cam ciudata. Desi cald afara, a plouat. Se anunta in continuare ploi. Nu prea imi place. Cu toate astea am iesit in parc la plimbare. Chiar daca ne-a prins ploaia pe acolo. Chiar m-am relaxat. Imi plac parcurile.

Iar parcul IOR in mod special. Sunt destul de multe parcuri si parculete in Bucuresti, totusi IOR imi place cel mai mult. Cismigiul are el farmecul lui, dar nu imi vine sa merg in el asa toata ziua pentru relaxare. Este aglomerat, este destul de mic. Nu e loc. De Herastrau ce sa mai zic? Desi este enorm, tot aglomerat este. Si este si plin de piti si fitosi cu muschi. Not my type.

Mie imi place IOR. E curat, are si rate : ) Este parcul unde mi-am petrecut sute de dimineti. Cu bicicleta sau cu prietena Vilia. Cu prieteni de biciclit sau singura.

Acum tot astept vremea frumoasa ca sa pot iesi iar la 7 dimineata in parc cu bicicleta. Sa vad iar oameni frumosi, oameni relaxati, nestresati, draguti. Oameni care alearga, care picteaza, care merg pe role sau pe biciclete. Oameni care se plimba.
Acum am fost seara. Desi era vremea aproape de ploaie, erau multi oameni in parc. Inclusiv mamici cu carucioare.
Fata de anul trecut au mai aparut schimbari. Cateva statui in plus, cateva locuri de relaxare. A, si au mutat banda de biciclete. Asta nu ma incanta neaparat pentru ca nu ma mai pot plimba pe malul lacului, este un pic mai sus, dar tot este frumos.
Ah, abia astept sa vina iar vremea frumoasa! Sa ies din nou in parc cu bicicleta. Sa pot sa incep fiecare zi frumos si astfel sa fiu happy toata ziua. Cum sa nu iti placa asta?

No Comments Yet

Leave a Reply