Piratii din Caraibe si Salazar


Am vazut noul film Piratii din Caraibe. Razbunarea lui Salazar. Un 3D mai frumos de atat nu am vazut niciodata. Din Piratii din Caraibe_24 mai_IMAX Bucuresti_ora 112003 de cand a aparut primul film si pana acum, le-am vazut pe toate. De vreo cateva ori fiecare. Nu spun de Alex, ca el ar vrea sa le vada zilnic.

Am fost surprinsa de prestatia lui Javier Bardem, de Orlando Bloom cu aparitia lui mult maturizata, de trecerea peste timp a personajelor si continuitatea povestii.

Johnny Deep la inaltime ca de obicei. Am vazut si un Johnny Deep mai in tinerete si am fost surprinsa de make up.

Dupa 14 ani de la lansarea primului film, inca imi place. Imi plac toate, de la primul la ultimul. Si, recunosc, ultimul mi-a placut cel mai mult. Cred ca este primul 3D si da, acest 3D, fix acest 3D mi s-a parut cel mai frumos. De azi il poti vedea in cinematografe si este chiar recomandat sa ai in portofoliul personal de vizionari acest film minunat.

Laura

Sunt…vanzatoarea de imagini… Imi place sa traiesc sanatos, frumos si sa fiu happy… Imi place sa pictez, sa fac oale de lut, sa citesc, sa ma vad cu prietenele la cate o cafea, sa merg pe munte, sa ma plimb pe malul marii, sa colind prin lume. Imi place ciocolata Milka Vaci Fericite. Imi place sa scriu. Mult. Sa ma implic in proiecte ecologice. Sa ajut oameni. Sa merg cu bicicleta, sa fac tae bo, kangoo jumps, sa plantez pomi, sa vad filme. La inceput am vrut sa scriu pe blogul meu numai despre PR si ce se intampla pe acolo. Ei bine, m-am razgandit. Foarte repede. Dupa vreo cateva posturi. Si am inceput sa scriu despre de toate… despre mine, despre ce vad in jur, despre evenimentele eco la care particip, despre cam tot ce vreau. Si …sincer…imi place mult mai mult… Si ma tot intreaba lumea de ce postez pe blog tot ce mi se intampla, tot ce fac, despre prietenii mei, despre toata lumea. Ei bine, pentru ca ma tem sa nu fac Alzeimer la batranete si sa uit ce mi se intampla. La fel si cu fotografiile, imi plac fotografiile ca sa nu pierd momente din viata mea. Scriu pe blog pentru ca nu vreau sa uit prin ce trec, nu vreau sa uit pe unde am fost, nu vreau sa imi uit trairile si sentimentele. Nu vreau sa uit oamenii pe care ii cunosc. Si astept parerile voastre pe mail laura@prcafe.ro

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.