25 May 2017 Piratii din Caraibe si Salazar
 |  Category: Personale

Am vazut noul film Piratii din Caraibe. Razbunarea lui Salazar. Un 3D mai frumos de atat nu am vazut niciodata. Din Piratii din Caraibe_24 mai_IMAX Bucuresti_ora 112003 de cand a aparut primul film si pana acum, le-am vazut pe toate. De vreo cateva ori fiecare. Nu spun de Alex, ca el ar vrea sa le vada zilnic.

Am fost surprinsa de prestatia lui Javier Bardem, de Orlando Bloom cu aparitia lui mult maturizata, de trecerea peste timp a personajelor si continuitatea povestii.

Johnny Deep la inaltime ca de obicei. Am vazut si un Johnny Deep mai in tinerete si am fost surprinsa de make up.

Dupa 14 ani de la lansarea primului film, inca imi place. Imi plac toate, de la primul la ultimul. Si, recunosc, ultimul mi-a placut cel mai mult. Cred ca este primul 3D si da, acest 3D, fix acest 3D mi s-a parut cel mai frumos. De azi il poti vedea in cinematografe si este chiar recomandat sa ai in portofoliul personal de vizionari acest film minunat.

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.
Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>