Pictura, lectura si sex ecologic

Am avut musafiri. Am ras, am pus cuierul pe usa din baie, intr-un mare final si vai, ce fericita am fost. Am vazut Sunetul Muzicii. Am pictat. Si afara ningea, ningea..Frumos. Da, stiu, toata lumea boscorodeste ca inca ninge si toti vor sa vina vara. Adevarul este ca si mie imi e dor de vara, de plecarile din Bucuresti, de plimbari lungi, de munte, de mare.
Dar imi place si iarna. Cu zapada ei cu tot. Stiu ca se circula greu, ca trebuie sa imi dezgrop masina din zapada. Dar tot e frumos sa ma uit pe geam, sa vad cum ninge si eu sa stau la caldura cu o cafea fierbinte in mana si sa vad Breakfast at Tiffany.

copy-of-img_0653.JPG

Si da, stiu ca o sa radeti de mine 🙂 dar azi tot butonand pe net am dat de un articol in revista Tango..care asa se numeste. Sexul ecologic.
Oricat as fi de eco…m-a luat rasul. Si am aflat ca prezervativele nu sunt biodegradabile. A, doar alea din piele de miel, numai ca alea protejeaza doar de sarcina, nu si de boli. Oricum, ca sa citez cumva autorul articolului…daca pui in balanta cat dauneaza pamantului un prezervativ uzat si cat dauneaza nastearea unui alt consumator de resurse ale pamantului, alegi rau cel mai mic 🙂

Deci, foarte naspa sa fii eco-sexual :)) Dar macar am avut un weekend frumos 😉

copy-of-img_0657.JPG

2 Comments

Leave a Reply