Pictorial. Expresii.

In urma lu’ Placinta Party, i-a venit Elenei minunata idee, sau mie..nici nu mai stiu, ca hai sa facem poze in studio. Asa incat luni la ora 11.00 m-am inarmat cu tot sarmul pe care il mai puteam detine pe langa minunata raceala din dotare si m-am dus la studio. Dragut, profi si Elena emotionata ca facea poze in studioul maestrilor ei.

Prin urmare, am renuntat sa ma gandesc ca am febra, imi curge nasul si mi-e rau de mor si mi-am exprimat toate cele, cam ca in pozele urmatoare. Adica… aici e doar inceputul. O sa mai postez si zilele urmatoare ca mi-a facut vreo 200 de poze, habar nu am cate. Nu credeam ca pot sa ma stramb de atatea ori.

Iar Elena, eu o stiam de ziarista, de prietena, de om caruia ii plac masinile… alte chestii, nebunii, dar iaca face poze. Si face poze bune se pare. Mie imi plac. Bine, acum si personajul… dar na :)))
Azi..expresii.

laura13.jpg

laura15.jpg

laura16.jpg

laura17.jpg

laura19.jpg

5 Comments
  1. Superbe pozele…si haioase expresii.Felicitari fetelor.Spor pe mai departe…fetele fac lucruri bune…
    MEREU. 🙂

  2. nu eram ba emotionata…de unde plm ai scos-o pe asta…eram incantata ca am asa o modeala…Offff, nik nu pricepi…si nu te-ai strambat de 200 de ori…de mai multe, da’ nu te-am pozat eu de fiecare data 😛 ma duc sa termin de prelucrat si celelate o suta si ceva sau cate or mai fi. iar fac noapte alba…da’ sa scap de tine 😛
    App, sunt ziarista si in continuare scriu despre masini…dar sunt multilateral talentata 😀 Aia cu prietenia e valabila oricum, all the time

Leave a Reply