Peste 14 zile voi fi mai fericita

[facebook_ilike]

Laura PascuAm primit o provocare de curand. Iaca poza si iaca provocarea: Ziua buna se cunoaste dupa zambet.

Bine, la cat de mult rad eu, nu era neaparat nevoie de o provocare. Dar stiu sigur ca pentru multi poate fi. Deprimari de Blue Monday, deprimari de luni in general. Deprimari de marti 13, miercuri ghinionist, joi impiedicat sau iar vineri 13. Ori sambata de singuratate si duminica de plictiseala. Multe motive de suparare au oamenii! Dar motive de fericire? Cand ai fost fericit asa degeaba?

Am decis sa imi activez starea de bine mai bine decat pana acum. Am decis sa mananc zilnic cate un iaurt Activia sa vedem ce iese. Am aflat ca un iaurt are mai putine calorii decat un mar, asa ca  ..ce ma doare? In plus se pare ca iaurturile probiotice te scapa si de balonare, nu doar ca te fac mai fericit. Ajuta si la imbunatatirea florei intestinale, adica te simti bine fizic. Si, cand te simti bine fizic, logic esti mai bine si emotional.

De doua zile mananc Activia si voi manca in urmatoarele 4 saptamani (asa zice-se ca ar trebui) . Ia sa vedem daca voi fi mai fericita si ma voi simti mai bine.

Oricum, am aflat si de campania „Provocarea Activia. Multumita sau banii inapoi” ce se deruleaza intre 15 ianuarie si 15 martie 2015, iar, daca nu esti multumita, Danone iti returneaza contravaloarea iaurturilor.

Pe siteul www.activia.ro poti gasi o multime de informatii interesante precum: sfaturi zilnice pentru o alimentatie sanatoasa, articole explicative, numarul femeilor din Romania care sufera de tulburari digestive, recomandari de la medici renumiti dar si de la consumatoare Activia.

Sa purcedem la drum cu Activia si sa vedem cat de fericita voi fi eu dupa 14 zile. Adica… revin in 12 zile (ca doua deja au trecut) si va spun cum mi-a schimbat viata Activia.

PS: Cristina, fii cu ochii pe mine : ))))

 

 

2 Comments

Leave a Reply