Pavel Stratan, Andreea Preda si Cramele Recas

[facebook_ilike]
Cramele Recas sustin talentul si oamenii incercati de viata

In data de 7 decembrie 2012 in cadrul emisiunii Dansez pentru Tine de la ProTV, Cramele Recas au donat 4000 eur, adica un procent de 3%, fara TVA, din veniturile inregistrate in urma vanzarilor a trei sortimente din gama „Cocosul dintre Vii” – Dry Muscat, Pinot Noir si Syrah, vinuri ce sunt disponibile intr-o editie limitata si pot fi achizitionate din magazinele de retail, in perioada 15 noiembrie 2012 – 31 ianuarie 2013.

Procentul de 3% din vanzari, respectiv de 4000 de euro, a fost donat in avans, vineri in cadrul emisiunii „Dansez pentru tine”.

Compania Cramele Recas a decis sa sponsorizeze echipa formata din Pavel Stratan si Andreea Preda in cadrul sezonului 13, sezon ce sta sub semnul ghinionului.

Viata familiei Preda a fost una normala pana in adolescenta Andreei, cand ghinionul a facut ca tatal sa aiba primul atac cerebral, fiind urmat apoi de al doilea si al treilea. Din cauza stresului, si mama Andreei a suferit un atac cerebral, care, din pacate, i-a fost fatal.

Opt ani de zile tatal Andreei a stat numai in casa, singurul sprijin al Andreei fiind sora ei, Alexandra. Cand s-a stins si tatal, Alexandra a continuat sa-i asigure Andreei o viata fara griji si fara lipsuri, dar ghinionul a facut ca si firma la care Alexandra lucra sa dea faliment.

Cramele Recas se implica si ii aduc Andreei o raza de speranta prin donarea sumei in valoare de 4000 de euro. Donatia va fi acordata in avans, urmand ca pana la data de 31 ianuarie 2013, data inchiderii campaniei, sa se stranga suma necesara sustinerii cazului perechii formata din Pavel si Andreea, din cadrul emisiunii „Dansez pentru tine”.

„Cocosul dintre Vii” continua sa sustina oamenii talentati si sa se implice in dezvoltarea acestora. Acum patru ani, in 2008, au adus in atentia publicului cazul lui Raul Inocentiu Niculai, copilul cu dizabilitati, din Sibiu, pe care Cramele Recas l-a ajutat si l-a sustinut, implicandu-l in realizarea etichetei „Cocosul”.

Despre Cramele Recas

Cramele Recas foloseste tehnologie de ultima generatie pentru a produce vinuri care sa poata exprima calitatea pe care conditiile naturale ale viilor Recasului le poate oferi, dispunand de unul dintre cele mai moderne complexe de vinificatie din tara.

Producatorul banatean este unul dintre cei mai importanti exportatori de vin romanesc in tari precum Statele Unite, Marea Britanie, Japonia, Suedia, Canada, Estonia si Slovacia. Calitatea vinurilor este confirmata constant de rezultatele obtinute de catre Cramele Recas la cele mai importante concursuri de specialitate la nivel mondial, in ultimii 12 ani.

No Comments Yet

Leave a Reply