Partizan la PRCafe

“Buna seara, Laura sunt si, ca in fiecare luni, bem impreuna cafea de seara cu aroma de PR. Si cu super super invitati. In seara asta… trupa Partizan la emisiunea RPCafe la www.radio3net.ro si vom vorbi despre femei si muzica”. Cam asa se aude pe post la ora 21.00 in fiecare luni. De fiecare data alt invitat. De data asta Partizan.

De ce promovam nulitati, de ce nu apar oameni inteligenti pe copertile revistelor? De ce este mai importanta o femeie care nu face nimic, poate doar scandal, decat o femeie care canta in concertul de la Viena pe 1 ianuarie? Avem multe femei interesante in Romania si nu stim ce sa facem cu ele.

Cum este muzica azi, comparativ cu cea din trecut? Se mai face muzica in Romania? Sunt doar cateva intrebari la care au raspuns Artan si Suedezu, aka ½ din Partizan, luni la emisiunea PRCafe, difuzata in direct pe www.radio3net.ro.
Am vorbit despre papusul masculin, despre “papusea masculina” si “fata mea este model”. Despre femei si evident despre muzica. Am aflat ca Partizan va scoate din cutiuta melodiile vechis i foarte vechi si vor organiza de un nou album.

Trupa Partizan a fost infiintata in 2001 si a lansat 2 albume: “Am cu ce” si „Bucuresti”, precum si single-ul “Papusea masculina”. In cei cinci ani de activitate, trupa a sustinut numeroase concerte, iar hiturile “Fata mea” si “Papusea masculina” au ajuns pe primul loc in box office.
„Grupul a promovat un proiect de muzic? inventat intr-o seara cand ascultam un sir de posturi de radio FM. Stilul creat a fost de muzica vesela, de tip occidental”, spun Razvan si Artan despre inceputurile trupei.

Dupa o pauza de 4 ani, Artan si Suedezu au hotarat sa reia proiectul Partizan, reunindu-se in august 2010. Componenta actuala a trupei este : Adrian PLesca (Artan)–voce; Razvan Moldovan (Suedezu)–chitara, groove box, voce; Robin Proca – bas; Radu Tiberiu Moldovan – tobe. In perioada august – decembrie 2010, trupa a sustinut peste 20 de concerte in tara, iar acum sunt pe ultima suta de metri cu noul album.

No Comments Yet

Leave a Reply