Padurea noastra

[facebook_ilike]

In decembrie 2008, acum vreo 4 ani si ceva adica, mi-a picat de organizat o plantare de catre SC. Johnson. . Mi s-a cerut parerea, mi-am dat-o si uite ca in aprilie a venit vremea de plantare si ne-am apucat de treaba. Am plantat o padure intreaga la Calarasi si una in Maramures.

18.000 de arbori am plantat la Calarasi, la Lehliu mai exact. Am scris despre asta aici si aici .

Am fost peste 350 de oameni. Primaria, Ocolul Silvic, Jandarmeria, tot Liceul si inca multi multi alti prieteni adusi de noi si de DraftFCB, dar si locuitori care pur si simplu si-au dorit sa participe la plantarea unei paduri. Ne trezeam cu oameni care veneau sa palnteze si sa ne ajute doar pentru ca li se parea frumos ce faceam noi. A fost o senzatie minunata.

padurea noastra

10 zile de plantare din zori si pana la lasatul serii. Oameni multi, administrat toata povestea cu zambetul pe buze. Emotii cat cuprinde. Am scris deja toate astea candva.

Dar uite ca au trecut peste 4 ani si acum 2 zile am fost sa vizitez padurea. Nu am mai stiut bine sa ajung la ea, dar de departe tot am vazut-o. M-am emotionat asa de tare. Este padurea noastra! Si e mare. E inconjurata de arbusti, are o poienita si in mijloc un stejar pe care eu l-am plantat.

Cam asa arata din departare. E mare si e frumoasa. E padurea noastra si sunt mandra de ea.

In august ma voi duce sa o vizitez si pe cea din Maramures. Abia astept. Voi reveni cu poze.

No Comments Yet

Leave a Reply