Oul meu cel mai frumos

Acum cativa ani am cunoscut un baiat. Nu mai stiu cum ne-am cunoscut, dar stiu ca nu ne-am vazut niciodata, nu am flirtat niciodata, dar ne-am imprietenit si vorbim mereu pe messenger. Care cum are timp, cateodata zic ceva azi, primesc raspunsul dupa cateva zile, ii raspund dupa inca vreo saptamana si tot asa.

Mi-e tare drag baiatul. Ii place si lui sa picteze. Acum vreo 2 ani mi-a facut un ou de Pasti. Mi l-a pictat. Voiam sa ne vedem. Nu am reusit. Azi mi-a cerut adresa pe messenger si l-a trimis prin curier. Este cel mai frumos ou pe care l-am vazut vreodata. Nu stiu cum arata baiatul in cauza. Cred ca nici nu imi doresc sa stiu. Mi-e drag asa cum e, mi-e drag acolo unde e. Dar oul meu este minunat. Este un cadou asa de frumos… M-a emotionat si am plans cand l-am primit. Mai ales ca am avut o zi oribila din multe puncte de vedere. O zi din aia in care vrei sa dormi si sa te trezesti cand totul se termina.
Dar a venit curierul la usa, mi-a dat oul si viata mea s-a luminat. E atat de frumos ca parca timpul s-a oprit in loc, parca nu mai am nicio grija, nicio problema… parca viata e frumoasa.
Multumesc Alex pentru ou. Si multumesc ca ma suporti de atatia ani si ma iubesti asa cum sunt, acolo unde sunt…

5 Comments
  1. Offf de ce nu am primit si eu un ou ca sa imi lumineze si mie ziua de azi? A fost plina de energie negativa..cred ca pentru ca nu am tinut post. Tocmai in Vinerea Mare..Dar ma caiesc, cred ca macar un pic e important si asta..

  2. io tot cred ca a fost din cauza zodiei. la amandoua :)))) dar las ca ne revenim pana maine. eu am primit oul si sunt ok.. tu il pupi pe vladut si trece 😉

Leave a Reply