Orice campion are un inceput

[facebook_ilike]

In ultima vreme am observat ca imi plac initiativele prin care sunt sustinuti copiii talentati. Iar Victor Hanescu vad ca aduce in Bucuresti campania “Orice campion are un inceput”. E drept ca eu cred ca prin tara ar fi multi copii talentati si ca in Bucuresti sunt mult mai multe oportunitati pentru ca un copil sa isi gaseasca succescul, dar ma bucur mult sa il vad pe Victor Hanescu atat de implicat.  Print

Pentru a sustine dezvoltarea tenisului pentru juniori, Hanescu a lansat in urma cu cateva luni campania „Orice campion are un inceput”, ce vizeaza sprijinirea a mii de elevi si juniori din toata tara. Primul eveniment a avut loc in august, la Tenis Club Curtea de Arges, unde cateva sute de juniori au avut ocazia sa-l aiba ca oaspete si sa primeasca echipament sportiv care sa ii ajute in dezvoltarea unei cariere in sport.

Pe 23 noiembrie editia din Bucuresti va avea loc la Club Voinicelu, Str. Pictor Gh. Petrascu 43-45,  sector 3, incepand cu orele 11:00, unde Victor va fi asteptat de peste 200 juniori de toate varstele. Asa incat daca tu crezi ca juniorul tau isi doreste o cariera in tenis, esti asteptat sa il vezi pe Victor Hanescu sis a vezi cum poti sa fii sustinut de el.

Aceasta initiativa vine din dorinta tenismenului roman de a porni o miscare la nivel national cu evenimente similare si de a oferi un punct de plecare unor viitori campioni ai Romaniei. Calendarul destinatiilor din cadrul campaniei vizeaza cel putin inca 8 mari orase ale Romaniei si implicit mii de copii premiati si motivati. Ma bucura mult sa vad ca un sportiv se implica atat de mult si ca nu uita ca si el a fost mic, incepator si a avut nevoie de ajutor. Si mi-ar placea sa vad cat mai multi sportivi ca se implica si “adopta” copii pe care sa ii ajute sa devina si ei la randul lor, sportivi. In plus, incurajam sportul din orice directie, da?

M-am bucurat sa vad fie antrenori, fie parinti, ca imi apreciaza eforturile, si ma incurajeaza in continuarea proiectului. Imi place ideea de a cunoaste si sustine cat mai multi juniori talentati din toate colturile tarii. Pe aceasta cale ii invit pe toti cei care vor sa fie alaturi de viitorii campioni ai Romaniei”, a declarat Victor Hanescu.

Aceeasta editie este sustinuta de Dr.Oetker Romania si Head Sport Romania. Promovarea campaniei este realizata de SCG – Smart Corporation Group.

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply