Olimp 2013

[facebook_ilike]

Weekend-ul trecut am fost la mare. Ziua mea, weekend prelungit, eram obositi. Voiam sa ne relaxam si sa ne mai gandim la una alta. Prin urmare, sambata ne-am facut catrafusele si am plecat la mare. Habar nu aveam unde anume la mare, dar noi am plecat.

DSC_3227

De cum ne-am urcat in masina am inceput sa butonez aplicatia de Booking.com si am gasit un hotel dragut, din ce scria pe booking, la ….Olimp. Ok, bun, am rezervat. Nu mai fusesem prin statiuni de cand eram mici, dar am zis ca hai sa mai vedem si altceva in afara de Mamaia si Vama Veche.

Costuri: 150 lei pe noapte pentru amandoi cu tot cu mic dejun. Wow! Si am ajuns apoi la hotel Belvedere din Olimp. Mi-a placut maxim cu arata pe dinafara, asa cam ca un vapor cumva. Inauntru…comunist. Dar oamenii atat de draguti, la receptie ne-a intampinat o doamna draguta care cred ca lucra acolo de o mie de ani. Dar foarte draguta, in fiecare zi ne intreba daca suntem ok si ne spunea buna dimineata.

Camera zugravita cam ca de pe timpuri, dar mobila noua. Balcon mare cu fotolii si masuta si vedeam marea din camera. Toate camerele cu vedere la mare. Nu este un hotel luxos, dar ne-am simtit tare bine acolo. Relaxare, calm, liniste. Am stat si in hoteluri mai rele, sau mai moderne dar cu camera mult mai mici.

 

DSC_3290Apoi am iesit pe plaja. Frumos amenajata, cu pontoane de lemn, scrumiera la fiecare umbrela, fara muzica galagioasa, cu o terasa langa si fitosele in apropiere. Iar oameni draguti.

Seara am sarbatorit ziua mea la Popasul Pescarilor. 250 lei o masa de doua persoane. A doua zi pranzul la hotel 30 lei. Ne-am saturat la fel de bine.

Per total mie mi-a placut maxim aceasta mini vacanta de relaxare si chiar imi doresc sa mai merg acolo.

Este un loc unde poti lejer sa mergi sa petreci un weekend, chiar un weekend prelungit, cu tot cu copil. Sau singur. Seara nu prea ai ce face daca iti plac cluburile. Gasesti doar restaurante unde se canta muzica gen Mirabela Dauer, Daniel Iordachioaie si categoria asta. Pentru cei carora le place acest gen.

Sau pur si simplu stai pe terasa restaurantului de la hotel, bei ceva si privesti marea noaptea. Sau in camera pe balcon unde este la fel de frumos.

Mai multe poze aici

No Comments Yet

Leave a Reply