Nuntile mele

[facebook_ilike]

De curand am fost la o nunta. Nu prea le am cu nuntile si cred ca pot numara pe degetele de la o mana la cate nunti am fost. De la nunta noastra nu am mai fost la niciuna, de exemplu, pana acum.
Dar acum, fiind vorba de prietenul din copilarie a lui Alex, vecinul de vizavi, Adi de la 6 care sta la 8. Da, Alex ii spune Adi de la 6, desi Adi sta la etajul 8. Nu prea inteleg eu conversatiile lor, dar dat fiind faptul ca se stiu de cand erau mici, nu ma bag.

Si da, a fost o nunta frumoasa, s-au distrat mult. Si eu m-am distrat desi nu cunosteam prea multa lume. Si chiar nu imi amintesc ca eu vreodata in viata mea sa ma fi distrat la vreo nunta. Exceptand nunta noastra.
Uite ca mi-am amintit la cate nunti am fost in viata mea. Prima a fost la Oana, colega mea de liceu. A fost la vreo 2,3 ani dupa terminarea liceului, deci foarte demult. Si da, m-am distrat si atunci. Imi amintesc ca am furat mirele. Frumos. Am mai fost la nuntile verilor mei, eram pustoaica oricum.

Apoi e putin cam blank in capul meu, nu-mi mai amintesc. Am mai fost acum vreo 3,4 ani la o nunta pentru ca m-a rugat mama sa fac act de prezenta si sa salvez onoarea familiei. Desi cunosteam pe toata lumea ca era in familie, m-am plictisit ingrozitor si am plecat repede.
Cred ca am mai fost pe la ceva nunti cand eram mica, trasa de maneca de mama, dar nu-mi mai amintesc mare lucru.
Acum 2 ani am fost la nunta Magdei, matusa care intre timp a devenit nasa. A fost foarte frumos, numai ca eu eram organizator sef acolo si aveam si emotii pentru Magda, nu prea am simtit cum a trecut.

Urmatoarea a fost nunta noastra, care, evident, a fost cea mai frumoasa dintre toate. Acum abia o alta nunta. Iar anul asta o sa mergem la mai multe nunti, ca incep sa se insoare prietenii.
In toamna e nunta fratelui meu, mai sunt si inca vreo cativa prieteni. Am cam incurcat-o, dar sper sa ma distrez asa de bine la toate, cum m-am distrat la aceasta ultima nunta.

No Comments Yet

Leave a Reply