nu sunt de acord cu pozele de pe pachetele de tigari

eu…fumam :D

Chiar nu sunt. Mi se pare aberant. da, e ok, am fost informata, stiu ca o sa mor, nu fumez in locuri publice sau in locuri unde nu se fumeaza. Fumez doar la mine acasa si in spatii special amenajate…dar….de ce sa fiu obligata sa vad acele idiotenii de poze pe frumosul meu pachet de tigari? Nu sunt de acord si pace. Noi, fumatorii ar trebui sa ne impotrivim, nu inteleg de ce nu zice nimeni nimic ca doar sunt atatia fumatori. Din ce stiu, Romania nu era obligata de nimeni sa implementeze aeasta lege, dar a facut-o ca …hai si noi. Tot nu sunt de acord… mai vrea cineva sa se bage sa facem scandal? Subscriu…

Nu pot sa ii inteleg pe cei care spun ca ii deranjeaza fumul de tigara. Pe noi ne omoara si uite, nu facem atata scandal. Desi ar trebui sa facem. e viciul meu si cer sa fie respectat!

1 Comment
 1. Hi!
  My name is nervOptik and I’m an addicted !
  Deci … intodeauna mi-au placut SF-urile si teoriile conspirationale … si cred ca acesta campanie e una din multele care vor urma.
  Stim cu totii ca in tarile occidentale pretul unui pachet de tigari este minim 5-6 (Euro) ?, asta inseamna 6 x 3,6 21,6 RON pachetul. Pai cum sa dau eu doua sute shaishpe mii de lei pe un pachet ?…. Deci, in anii foarte apropiati ce vor urma, sunt sigur ca vom avea acest scor la tigari, numai ca prin aceasta campanie, cu poze de plamani canceroshi, dinti cariati de bomboane sau alte boli … (eu nu am vazut om sa fumeze si sa pateasca asa ceva la dinti) fetze cu mashti de faina sau mai stiu eu ce … UE ne mai da o sansa, sa ne lasam de fumat, sau ei chiar spera ca un procentaj destul de mare de fumatori se vor lasa … pentru ca daca incepeau direct cu scumpirile, pachetele de tigari de contrabanda ar fi o chestie normala pentru noi. De la vameshi, transportatori, bishnitzari … etc … pana la parlamentari vor fuma tigari de contrabanda.
  In consecinta … vorba celor de la PallMall “La fel, dar mai atractiv” :)) din pacate un mesaj de marketing expirat in favoarea dintilor cariati si a plamanilor innegriti 🙂
  Eu nu ma las de fumat, dar nici nu incerc sa militez pentru acest drept.
  Sunt sigur ca imi face rau, sunt constient, dar tot fumez … dar va inteb, de ce nu se fac acelasi fel de campanii pentru Coca-Cola, MCDonalds, KFC, etc ? pentru ca si alea sunt foarte nocive.

Leave a Reply