Noua mea veche pasiune

[facebook_ilike]

2014-11-30 20.56.02Unii ar spune ca este o noua pasiune. De fapt, ea isi are radacinile mult mai adanc. Prima data am facut un obiect prin tehnica decoupage prin 2007. Credeam ca eu am inventat asta, si asa a aparut acest articol in revista Kudika, iaca poti citi aici cum am scris eu un articol numit “Din lut cu dragoste”. A, am si si castigat un premiu atunci la revista cu chestia asta. Oana, stie mai bine 🙂

Credeam ca am inventat marea si sarea. Pe vremea aia olaream cu talent. Tot soiul de oale si ulcele din lut. Le framantam, le uscam si apoi le pictam. Sau le umpleam cu 2014-11-09 15.58.34decoratiunii din servetele. Am facut multe cadou, cam pe la toti prietenii mei. Si imi placea.

Mai tarziu am inceput sa pictez si tablouri. Am scris aici despre asta. Din pacate candva, odata cu mutarea pe un alt server, am pierdut pozele. Asta se intampla prin 2009.

Prin urmare, de vreo 7 ani incoace, eu as zice chiar mai multi, dar n-am dovezi, tot fac chestii.

Acum m-a apucat iar creativitatea si lipesc servetele pe tot ce imi pica in mana. Mai dau si c-o pensula si ies niste chestii dragute.

Si, ma gandeam eu as, ce-ar fi daca as face niste ateliere de creatie? De relaxare mai degraba. Oare ar veni cineva sa participe? Tinand cont ca meterialele costa, evident, acest atelier nu ar fi moka pt ca bugetul familiei nu permite chiar asa.

Deci..ai da bani sa participi la un astfel de atelier? Ca sa stiu daca sa ma organizez sau nu.

Iaca si o galerie foto cu ultimele creatii 🙂

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply