Nespresso il sustine pe Alex Filip la CN de Raliuri

[facebook_ilike]

Nespresso sustine echipa BCR Leasing Rally Team intr-o nou? editie a Campionatului National de Raliuri 2013!

Alex Filip 006

Nespresso, cel mai apreciat brand de cafea din lume, este al?turi de BCR Leasing Rally Team si anul acesta, intr-un nou sezon al Campionatului National de Raliuri, care se anunt? a fi unul extrem de antrenant, at?t pentru participanti c?t si pentru pasionatii de motoare puternice si adrenalin?.

Performanta si profesionalismul au descris evolutia membrilor BCR Leasing Rally Team inca de la primul sezon in Campionatul National de Raliuri pe care l-au incheiat cu rezultate exceptionale. Impreuna au fost cea mai buna echipa in 2012, la debutul lor in aceasta formula , câstigând totodata trei titluri de Campioni Nationali la clase, doua titluri de Vicecampioni.

In noul sezon, BCR Leasing Rally Team este pregatita sa obtina rezultate la fel de spectaculoase. Cu o componenta usor modificata, alaturi de parteneri de incredere, membrii BCR Leasing Rally Team au luat startul cu dreptul in cadrul Campionatului National de Raliuri 2013, competitie care are in calendar noua etape, trei desfasurate pe asfalt si sase pe macadam.

In 2013 echipa este formata din Valentin Porcisteanu/Dan Dobre care concureaza la clasa 2, Edwin Keleti/Botond Csomortani – clasa 3, Alexandru Filip/ Bogdan Iancu – categoria 2WD si clasa 5, Octavian Tirnovean/ Alexandru Popidan – Cupa Dacia si clasa 9.

Alex Filip 005

BCR Leasing Rally Team a fost pe podium la toate cele 3 etape desfasurate in 2013, ocupând locul 3 in acest moment. La clase, membrii echipei detin locul 1 la categoria 2WD si la clasele 3 si 5, locul 4 la clasa 2, precum si locurile 4, 5 si 10 la general.

Ca partener tehnic, Nespresso a fost alaturi de cele trei echipaje BCR Leasing Rally Team care au luat startul in Raliul Deltei, desfasurat in perioada 31 mai -1 iunie, la Tulcea. La finalul cursei, BCR Leasing Rally Team a inregistrat doua locuri 2 la clase, prin Edwin Keleti si Botond Csomortani la clasa 3, care au reusit sa inregistreze si cei mai buni timpi la clasa pe patru din cele zece probe speciale ale raliului, dar si un senzational loc 3 in clasamentul general (FIA) si respectiv, prin Alexandru Filip si Bogdan Iancu la categoria 2WD si la clasa 5, care au ocupat si locul 9 la general. Din pacate, reprezentantii echipei in Cupa Dacia, Octavian Tirnovean si Alexandru Popidan, au fost nevoiti sa abandoneze dupa o iesire in decor pe parcursul probei speciale cu numarul patru.

Punctele câstigate la Tulcea ne mentin in pozitia de lideri ai categoriei 2WD si deja ne pregatim pentru Raliul Clujului. Multumim echipei si publicului pentru sustinere, dar si sponsorului nostru tehnic, Nespresso, care este mereu alaturi de noi” a declarat Alex Filip la finalul cursei.

’’Nespresso sustine si incurajeaza performanta. Am ales sa fim alaturi de BCR Leasing Rally Team pentru profesionalismul si ambitia de care dau dovada in fiecare etapa. Aceste calitati sunt direct proportionale cu valorile brandului pe care compania Brands International il reprezinta in România” a declarat Luminita Ivanici, Brand Manager Nespresso.

No Comments Yet

Leave a Reply