Munte si chestii banale

Week-end-ul trecut iar am fost la munte. Si iar mi-a placut. De data asta nu m-am mai cocotat, dar tot a fost frumos. Ma asteptam sa stau mult in trafic pe drumuri, mi-e groaza de trafic, dar uite ca nu am stat. Am plecat pe Vala Prahovei vineri pe la vreo 6 si a fost ok drumul. Am ajuns la Plaiu Foii, sau Foiu Plaii cum i-am tot zis. Seara de basm cu dans si gratar intr-un loc superb. Frumos la Foi Plaii.

A doua zi ne-am gandit noi sa mergem la echitatie si apoi in rezervatia de rasi. Si am mers. Pe la vreo 2 centre de echitatie. La primul ne dadea un cal la 9 oameni si ar fi trebuit sa stam cate 40 de minute pentru fiecare deci am fi pierdut toata ziua sa ne plimbam agale cu calul. Nope. Prea necomunicativi oamenii astia. Ne-am dus in Cheile Rasnoavei la alt centru unde ne-au dat 9 cai la 9 oameni. Asa mai da.
Apoi am cautat drumul spre o rezervatie de rasi, dar ne-am ratacit, am mers foarte mult cu masina, dar am si nimerit la un moment dat in ratacirea noastra … intr-un loc dragut, habar nu am pe unde, insa acolo s-a dansat, s-a mai dat lumea cu parapanta si chestii din astea minore. 🙂
Duminica dimineata ploua, asa ca am decis sa mergem acasa. Pe Cheia de data asta. Am facut aproape 8 ore pe drum. Si nu pentru ca era trafic, ci pentru ca ne-am oprit de o mie de ori pe drum pentru diverse. Was nice.

Nu am nimerit noi rezervatia, dar am vazut cai, pisici, broaste testoase, caprioare, reni, un porc mistret si pastravi. Deci tot mai bine decat in rezervatie, unde oricum nu am fi vazut nimic pentru ca …pentru ca… e rezervatie. Imi place sa calatoresc. Mult. Sunt tot timpul ready to go. Desi ma simt cam obosita, am decis ca weekendul viitor sa stau acasa. Sa lenevesc pe canapeaua mea si sa ma uit la vreun film, sa citesc, sa fac chestii banale. Mi-e dor de facut chestii banale.

2 Comments
  1. am vazut unul in camera de vizavi de unde stateam eu, dar nu voia sa recunoasca, tot zicea ca e soparla. si inca unul pe la mine prin camera, dar si asta zicea ca e arici…
    deci eu am vazut, dar ei se credeau altceva 😛

Leave a Reply