Monica Ramirez, ma enervezi!

[facebook_ilike]

Totul a inceput in avionul cu care am plecat spre Dubai. Ma pregateam de vacanta. Eram fericita si incantata de tot ce mi se intampla. Ma gandeam ca in 5 ore de zbor am tot timpul din lume sa ma relaxez cu Alina.  Screenshot 2014-02-09 13.08.29

M-ai plimbat prin toata lumea, prin tot felul de misiuni care de care mai secrete, prin iubire si ura. Il iubesti si nu-l iubesti, moare si nu moare. Am petrecut in Dubai cu gandul la tine. Mi-am facut scenarii de Hollywood, regretand ca nu am luat mai mult cu mine. M-am intors si ma tii in casa de doua saptamani. Abia astept sa imi termin jobul ca sa ajung acasa. Casa e plina de praf, noroc cu Leontina care mai face curat. Sotul aproape ca imi spune ca il neglizez, noroc ca are mult de munca. Stau pana noaptea tarziu doar doar aflu ce se intampla.

Si tu…tu? Aproape am terminat volumul 4 si nu gasesc urmatoarele doua? Vezi ce-mi faci?

Imi place seria Alina Marinescu de mor. Deja vad filme din ea. Am inceput cu Asasin la Feminin in avionul de Dubai, am continuat acasa cu Identitati secrete si Balanta puterii. Am inceput aseara si deja sunt la jumatate la Bariere de fum. Si, da, o sa ma lasi in fum. Unde e continuarea?

Pe mine cui ma lasi?

No Comments Yet

Leave a Reply