Mini Targ de Nunti de Basm!

[facebook_ilike]

O mireasa relaxata este o mireasa fericita.

Pentru ca sezonul pregatirilor de nunta este in plin proces organizatoric, echipa redactionala a portalulului www.nuntidebasm.ro organizeaza prima editie a unui Mini Targ de Nunti de Basm, ce se adreseaza femeilor ce urmeaza sa se casatoreasca, in aceeasi masura ca si invitatilor la nunti. Si cine nu este invitat la cel putin o nunta anul acesta!

Joi, 28 martie, intre orele 13:00 si 20:00 te invitam sa fii alaturi de noi la prima editie Mini Targul de Nunti de Basm si sa impartasesti emotiile de inceput impreuna cu noi.

mireasa2

Imperial Ballroom – Str.Ioan Zalomit, nr. 6, Bucuresti, langa Parcul Cismigiu – va fi gazda evenimentului nostru, iar 17 furnizori vor intampina miresele cu bratele deschise. Te asteptam sa vezi cum fetele isi vor proba rochia de mireasa, bijuteriile, pantofii, sa degusti alaturi de ele tortul, sa alegi florile, decoratiunile, DJ-ul, fotograful, sa incerci pe propria piele noile tendinte in make-up si hair styling, in locatia pentru nunta perfecta.

La eveniment vor participa in timpul celor 7 ore cat dureaza, aproximativ 30-40 de mirese care isi vor putea cauta furnizorii in liniste si calm deoarece deviza nuntidebasm.ro este O mireasa relaxata este o mireasa fericita. Printre cei 17 furnizori participanti se numara: Imperial Ballroom, Agentia Unique (aranjamente si decoratiuni), Fairy’s Corner (flori si marturii), Trendy DJ, Cofetaria Altfel, Roberto Bravo (bijuterii), Fia New Fashion (rochii de mireasa), Kaloni Shoes (pantofi de mireasa sau nasa), Karmen Herscovici (rochii de sera si de mireasa), Remus Agatinei (fotografi si marturii foto), Stefan Rotaru (fotograf), Ana Maria Vasile (make up).

 

Despre Nuntidebasm.ro

Este o publicatie inscrisa in paginile de lifestyle, destinata  amatorilor de nunti, viitoare mirese si viitori miri, nasi, socri, cuscri, dar si organizatorilor de evenimente de gen.

Este portalul pentru nunta perfecta, unul dintre cele mai bune mijloace pentru a va face cunoscuti sau a aminti tuturor ca ii puteti ajuta sa organizeze o nunta ca in povesti.

Este o sursa de inspiratie pentru publicul sau tinta: oameni inteligenti si preocupati si care isi propune sa faca cat mai multe lucruri intr-un timp cat mai scurt.

1 Comment
  1. Salut, uite ca am gasit acest articol despre PRCafe ? Blog
    Archive ? Mini Targ de Nunti de Basm!. Pot spune ca pagina prcafe.ro este printre
    cele mai folositoare saituri web de pe internetul din Romania.
    multa bafta pe mai departe.

Leave a Reply