marea de la romania

am fost la mare. un weekend. de fapt doua. in mamaia. nu mai rezist mai mult la marea noastra. si imi pare tare rau. dar ce sa fac acolo? ma plictisesc ingrozitor. nu ai cum sa te distrezi. sa te plimbi cu telegondola? ce sa mai vezi? sa te duci la aqua magic? prea e marea aproape ca sa ma balacesc in piscina. altceva? un shopping la super preturi mari si o gramada de terase unde faci comanda azi si mananci maine. a, si mai gasesti din loc in loc cate un maseur care sa te relaxeze pe plaja….de parca ai dat cu sapa, ca oricum lenevesti toata ziua si nu faci nimic.

in rest? mai nimic. nu tu un instructor de inot, nu tu o ceva acolosa se distreze populatia…plictiseala mare, monsher 

si cum sa nu vrei sa pleci la plaja la biarritz? unde…mai un delfin, mai un scubadiving, mai un cataraman…

doar nu oi fi nebuna sa prefer banana…cataramanului. ca sa nu mai zic si ca la biarritz poti sa alergi cu calul pe plaja.

in plus, peste tot in uniune….trebuie ca un turist sa stea in 8 metri patrati de plaja. daaaa…si la romania….cam 4 oameni pe metru patrat. asa stau sezlongurile….urat. tare urat. si dezamagitor…

Hotararea de Guvern prevede ca operatorii de plaje sa asigure fiecarui turist cel putin opt metri patrati de plaja si sa doteze plajele cu rampe de acces pentru persoanele cu dizabilitati. De asemenea, operatorii vor fi obligati sa afiseze “in locuri vizibile si intr-un limbaj accesibil” informatii privind calitatea apei de imbaiere. 

e…si tot ei se supara si cica este imposibil. mie mi-ar placea sa fie aplicata povestea asta

1 Comment
  1. eu nu am fost la mare anul asta. si daca e sa ma duc, “nu ma mai duc veci” la noi la mare. e mare si in alte tari, si mult mai misto.

Leave a Reply