Ma enerveaza facebook-ul

[facebook_ilike]

Ma enerveaza facebook-ul. Din cauza lui nu mai scriu pe blog. Imi vars naduful pe facebook si am uitat de blog. Cand am vazut azi ce multa vreme a trecut de cand nu am mai scris, m-au luat nervii.

Asa ca am decis astazi sa scriu macar o postare pe saptamana. Azi voi scrie despre ce am mai facut in ultima vreme. Nu ca deja nu stie lumea. Cu facebook-ul asta, stie deja tot poporul ce am facut. Uf, da, ma enerveaza facebookul.

Ei bine, in ultima vreme am tot picturit si facut tot soiul de traznai in atelierul meu. Atat de multe incat am nevoie de un nou dulap. Mi s-au inmultit vopselele, pensulele, cutiile si cutiutele pline deja cu de toate.

Si caut un tamplar bun. Asta pentru ca vreau sa fac ceva anume si oricat as cauta, in piata nu am gasit. Deci imi trebuie un tamplar. Bun si nu foarte scump. Daca stii vreunul, da de stire, te rog.

Pana atunci te las sa imi vezi ultimele creatii. Deja am inceput sa primesc comenzi si asta ma bucura. Voiam doar sa fac ateliere de fericire, dar uite ca weekendul trecut am facut chestii la comanda. O stropitoare cu tema travel si care a iesit super dragut. Niste pahare de nunta pentru o alta nunta si tot cu tema travel si o cutie de mirodenii cu model indian. Nice, nu?

 

1 Comment
  1. Buna,

    Ma intereseaza si pe mine pahare de nunta tema travel. Cum pot intra in contact cu tine? Ai emailul meu, putem vorbi acolo?

    Multumesc,
    Gabriel

Leave a Reply